Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

EEN LEUKE 6-KAMER PARTERREWONING VAN CA. 106 M2, VOORZIEN VAN EEN UITBOUW, KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBEL GLAS, MODERNE KEUKEN EN BADKAMER EN EEN RIANTE ACHTERTUIN. HET APPARTEMENT LIGT AAN DE RAND VAN DEN HAAG, DE LOCATIE IS GUNSTIG TEN OPZICHTE VAN OPENBAAR VERVOER EN UITVALSWEGEN. DE STAAT VAN ONDERHOUD IS PRIMA, VEEL ONDERHOUD EN RENOVATIE IS RECENT UITGEVOERD.

*** Bekijk de plattegrond, video en foto's voor een goede impressie van de woning ***

INDELING:
Via de brede voortuin, met middenpad naar de woningen, komt u bij de entree. Hal met tochtdeur, gang met vaste kasten, modern toilet met wandcloset en fonteintje. Kamer I, de voorzijkamer, heeft een afmeting van ca. 440x255. Kamer II, de achterzijkamer, heeft een afmeting van ca. 440x300 en biedt een doorloop naar Kamer III in de uitbouw van ca. 285x465. Vanuit deze uitbouw is de achtertuin bereikbaar. Kamer IV is eveneens aan de achterzijde gelegen, tussen de achterzijkamer en de keuken, en meet ca. 340x160. Hier heeft u de opstelplaats voor de Remeha combiketel en de indirect gestookte boiler. Ook vanuit deze kamer kunt u de achtertuin betreden. Tussen de slaapkamers ligt de moderne badkamer. Deze is enkele jaren geleden gerenoveerd en voorzien van modern tegelwerk, vloerverwarming, ruime inloopdouche met thermostaatkraan, stortdouche en handdouche, mechanische afzuiging en een wastafel met meubel. Via een tussengang met 3 vaste kasten (bergruimte, meterkast en kast met opstelplaats wasmachine en droger) komt u bij het woonkamer gedeelte. De woon-/eetkamer heeft een totale lengte van ca. 1075x365 breed aan de voorzijde en ca. 465 cm breed bij het eetkamergedeelte (inclusief de breedtemaat van ca. 150 cm van de open keuken). De woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en een open haard. De moderne open keuken is voorzien van een licht keukenblok met donker werkblad, rvs afzuigschouw, soft-close systeem, losse koelkast en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gaskookplaat en 1½ spoelbak. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een betonnen vloer met hierop een moderne laminaatvloer. Via de openslaande deuren in de eetkamer betreedt u de achtertuin, welke gelegen is op het Noordoosten en een afmeting heeft van 1350x1010/730. In de tuin staat er een zeer ruime berging, verdeelt over 3 compartimenten. De afmetingen zijn 280x225, 225x160 en 225x160. In de grootste berging is een keukenblok geplaatst.

KENMERKEN:
- eigen grond
- bouwjaar 1933
- 1/3e aandeel in actieve VVE, maandbijdrage 25 euro
- saldo reservefonds bedraagt 116,44 euro per 8-10-2017
- woonoppervlakte ca. 106 m2
- externe bergruimte ca. 14 m2
- de woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- dakbedekking recent vernieuwd, balkons gerenoveerd.
- warm water door middel van indirect gestookte boiler
- verwarming door middel van Remeha Avanta HR-combiketel 2011
- elektra 8 groepen en ALS
- uitgebreide “vragenlijst bij verkoop woning” digitaal beschikbaar
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar
- oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Fijne buurt om zowel met als zonder kinderen te wonen. In de ruime woonkamer hebben we gezellige etentjes gehouden. Na verbouwing van de tuin is ook een heerlijke plek gecreëerd waar we vele bbq partijen hebben gehouden en tot laat in de zomeravond konden genieten van de zon. Door de ligging is er altijd wel een plekje in de schaduw om even af te koelen op warme dagen. Door gezinsuitbreiding is het voor ons tijd om verder te gaan. Gelukkig hebben we door de geweldige appelboom nog een enorme voorraad appelmoes en appeltaarten om terug te denken aan dit heerlijke plekje :)”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1933

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

325 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Aan mooi park met grote speeltuin

 

Dichtbij centrum Voorburg en centrum Den Haag

 

Goede bereikbaarheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's