Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 125.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kant-en-klaar 2-kamer starters appartement op de bovenste verdieping met zonnig balkon!

Dit lichte appartement is gelegen in de groene wijk Venserpolder op een ideale locatie nabij diverse voorzieningen en faciliteiten zoals het populaire Arena Park, Arena Woonmall, Pathé bioscoop, Afas Live, Arena Boulevard en winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast op korte afstand het Nelson Mandelapark, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse openbaar vervoersvoorzieningen (bus, tram, trein en metro) en uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Kortom, alle voorzieningen binnen handbereik!

Globale indruk:
Dit leuke en speelse 2-kamer appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het appartementencomplex en is in 2013 compleet verbouwd. Een verlaagd plafond is geplaatst met inbouwspotjes en de meeste leidingen zijn in het plafond weggewerkt. Opdekdeuren zijn verwijderd om een ruimtelijker gevoel te creëren. Er is een schuifdeur naar de badkamer geplaatst. De woonkamer kenmerkt zich door de vele lichtinval door de grote raampartijen en biedt toegang tot het balkon op het zuiden. De moderne in hoogglans uitgevoerde open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4- pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven en een koelkast met vriesvak. Verder is de badkamer gemoderniseerd en voorzien van een douchepaneel met massagestralen, breed wastafelmeubel en modern toilet. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een mooie kast. Wanden zijn keurig gesausd en het appartement is afgewerkt middels een fraaie laminaatvloer. Tot slot is er een berging gelegen in de onderbouw.

Samenvattend: een heerlijk appartement dat je zo kunt betrekken!!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1984
• Woonoppervlakte ca. 42m2
• Servicekosten € 78,48 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 31-01-2035
• In 2013 is het gehele appartement verbouwd
• Voorzien van moderne keuken en badkamer
• Balkon met vrij uitzicht op het zuiden
• Eigen berging in de onderbouw
• Actieve en financieel gezonde VvE
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

141 m³

Woonoppervlakte

42 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

groene omgeving, dichtbij ov, fijne lichtinval,gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's