Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 149.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Johan Buziaustraat 112 te Hengelo (O)

In de wijk "Hasseler Es" ligt deze ruime tussenwoning met 3 slaapkamers en vaste trap naar de zolder waar gemakkelijk een vierde slaapkamer te realiseren is. Deze wijk kenmerkt zich door het groen in de omgeving en de voorzieningen zoals scholen, gezondheidscentrum en een modern winkelcentrum.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, woonkamer met half open keuken, inpandige hal met toilet en trapopgang.

Vanuit de hal met garderobe nis en meterkast komt u in de L-vormige woonkamer. Deze woonkamer is ruim en licht door de grote raampartijen en is, zoals de gehele benedenverdieping, voorzien van een moderne laminaatvloer. De tuingerichte keuken heeft onder het raam een inbouwkeuken met daarin verwerkt een 4-pits gaskookplaat, rvs spoelbak en afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een werkkast waarin voldoende ruimte is voor al uw proviand.

Het toilet vinden we in de hal (inpandig) van waaruit middels een vaste trap toegang is tot de 1e verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De ruime slaapkamers op de verdieping zijn allemaal voorzien van een laminaatvloer. De afmetingen zijn respectievelijk 16, 14 en 9 m².

De badkamer is eenvoudig en voorzien van een ligbad (met douchevoorziening), radiator en een wastafel. Door middel van een dakvenster is er voldoende mogelijkheid voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare zolder. Door de 2 dakvensters aan de achterzijde is er veel licht op deze verdieping. Het realiseren van een vierde slaapkamer is dan ook relatief eenvoudig. Daarnaast blijft er voldoende bergruimte over.
Verder is op deze verdieping de opstelplaats voor de Cv-ketel, de mechanische ventilatie box en de aansluiting voor de wasmachine.

Tuin:
Gelegen op het westen met daarin de stenen berging, voorzien van elektra. Direct achter de woning de mogelijkheid om uw auto openbaar en vlak bij de woning te parkeren. De tuin is grotendeels bestraat met aan de zijkanten een aantal planten borders.

Overige bijzonderheden:
De woning is gebouwd omstreeks 1985. De perceeloppervlakte bedraagt 124 m². De inhoud is circa 350 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van Intergas HR Cv-ketel van het bouwjaar 2010 (lease).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1985

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

124 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

124 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's