Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 389.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

*** VAAK IS HET MOGELIJK OM DEZE WONING NOG OP DEZELFDE DAG TE BEZICHTIGEN! ***

Ben je op zoek naar een fijn [t]huis met een ruime woonkamer en parkeerplek op eigen terrein? Dan is deze 2-onder-1-kap- woning de moeite waard om "live" te komen bekijken!
De locatie is gunstig ten opzichte van uitvalswegen en toch op korte afstand van het gezellige centrum. De tuin is sfeervol aangelegd en biedt zowel veel zon als schaduwplekjes.

Over het huis kunnen we je vertellen dat het een bijzonder prettige lichtinval heeft door het grote raam aan de voorzijde en de hardhouten schuipui achter. De woonkamer is ruim, makkelijk in te delen en kijkt uit op de achtertuin.
Aan de voorkant van het huis is ruimte genoeg voor een gezellige eethoek met aansluitend de keuken. Ook de keuken is licht en biedt veel kastruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Waarom wij 10 jaar geleden voor dit huis vielen? "Door de grote raampartijen, de ruime kamers en de riante bergruimte is dit een heerlijk huis. De woning staat in een rustige straat zonder doorgaand verkeer en biedt het beste van twee werelden: makkelijk en snel bereikbaar met de auto of OV en toch op loopafstand van het historische centrum.”

Indeling:
Entree/ hal, toilet met fontein, toegang tot de eethoek en de keuken aan de voorzijde met zicht op het woonerf. De woonkamer met aansluitend de achtertuin met (beveiligde) vijver, bestrating en borders. De woonkamer is voorzien van een parketvloer.

Via de hal en de trapopgang is de eerste verdieping bereikbaar. Hier zijn 3 van de in totaal 4 slaapkamers en de badkamer te vinden. De ouder slaapkamer ligt aan de achterzijde, is ruim 17 m2 en heeft een klein balkon met zicht op de tuin. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbel wastafel meubel. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers te vinden. Via de overloop en trapopgang naar...

...De 2e verdieping. De overloop is heel ruim met opstelplaats voorde wasmachine en de cv-ketel en kan naast wasruimte ook ideaal als speel-/ of werkkamer worden gebruikt. Daarnaast is er 1 slaap-/werkkamer van 11,5 m2.

Bijzonderheden:
- Energielabel betreft een C-label.
- Voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

501 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

219 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zeer goed bereikbaar met auto en OV

 

Rustige ligging

 

Veel zonlicht in huis

 

Zonnige achtertuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's