Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een bijzonder vriendelijke locatie in de wijk staat deze keurig afwerkte en speels ingedeelde woning met inpandige garage/berging. Bij de woning behoort een fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke en goed op de zon gelegen tuin. Op de begane grond is een tuinkamer welke als werk- hobby of eventueel slaapkamer kan worden benut. De sfeervolle woonkamer met de aansluitende open keuken bevinden zich op de eerste verdieping. De tweede verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers en een badkamer. Via een vlizotrap is een bergzolder op de 3e verdieping te bereiken. Op eigen terrein, voor de woning, is parkeerruimte voor twee auto’s.

Het winkelcentrum en diverse voorzieningen van de wijk liggen ideaal op slechts enkele minuten afstand. Er zijn diverse scholen en speelplekken voor kinderen in de omgeving. Met de fiets ben je in circa 20 minuten in het stadscentrum van Amersfoort. Er is goed openbaar vervoer naar alle richtingen en met de auto zit je met enkele minuten op de snelwegen rond Amersfoort (A1 / A28).

De indeling van de woning:

Begane grond: in de hal bevinden zich achtereen volgend de garderobe, de meterkast, de toiletruimte , de trapopgang, de trapkast, de deur naar de garage/berging en de toegangsdeur naar de heerlijk lichte tuinkamer. In deze ruimte is een handige vaste kastenwand aanwezig. In de garage/berging welke ook van buitenaf met een kantel- en loopdeur bereikbaar is, staan onder andere de wasmachine en droger opgesteld.

Eerste verdieping: Hier is een heerlijk lichte en sfeervolle leefruimte met het zitgedeelte aan de voorzijde en de openkeuken en de eettafel aan de achterzijde. In het zitgedeelte staat een schouw met een elektrische haard en er ligt een fraaie massieve eikenhouten vloer welke doorloopt tot in de keuken. De U- vormige inbouw van de moderne keuken is uitgerust met de nodige kast-en ladenruimte en diverse inbouwapparaten (Bauknecht en Siemens) waaronder een vriezer, koelkast, keramische kookplaat, koffiemachine, combimagnetron en een vaatwasser. In het halletje met de trappen is een bergkast met de CV-ketel (eind 2014).

Tweede verdieping: De overloop biedt hier toegang tot drie in grootte verschillende slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een ligbad, toilet en een wastafel. Tevens is via de overloop de bergzolder op de 3e verdieping te bereiken waardoor deze woning ook aan bergruimte geen gebrek heeft.

Kortom een speels ingedeelde, keurig afgewerkte, sfeervolle en comfortabele woning gelegen op een prettige locatie in de groene Amersfoortse wijk Nieuwland.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben met heel veel plezier in onze woning aan de Nieuwlandsedreef 14 gewoond. We hebben dit huis in 2004 gekocht met de ambitie er ongeveer 10 jaar te blijven wonen. Inmiddels wonen we er al 13 jaar en zullen we dit huis met veel pijn in het hart verlaten. We zijn vanuit dit huis getrouwd en onze kinderen zijn hier vanaf hun geboorte opgegroeid. De woning is opvallend ruim voor een tussenwoning en met de inpandige garage heeft deze woning alle faciliteiten en gemakken van een ruime twee-onder-een-kap woning. Daarnaast heeft deze woning een hele mooie lichtinval, heel veel sfeer en een mooie tuin die we drie jaar geleden helemaal opnieuw hebben laten aanleggen. We hebben altijd veel aandacht aan de inrichting en hoogwaardige afwerking van ons huis geschonken en we krijgen ook regelmatig van vrienden en familie te horen dat ons huis zo strak is afgewerkt en sfeervol is. Wij gunnen de nieuwe bewoners net zoveel woonplezier als wij in de afgelopen 13 jaar hebben gehad.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1997

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

445 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

137 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Sfeervol

 

Ruimtegebruik

 

hoog afwerkingsniveau

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's