Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Let op, de prijs betreft een vanafprijs!

Aan de rand van het Waterkwartier en Stadstuin gelegen 3-kamer appartement met berging en zonnig balkon. Het kleinschalige complex ligt aan het water in een rustige straat met grotendeels eengezinswoningen.

Het appartement heeft een goed afwerkingsniveau en bevat een speels ingedeelde woonkamer, twee royale slaapkamers, was-/studeerkamer, een nette badkamer en een balkon op het zuiden. Het uitzicht vanuit de woonkamer is schitterend.

Locatie:

Nieuwland heeft u veel te bieden, een uitgebreid winkelcentrum, verschillende basisscholen en/of kinderdagopvang. Tussen de woonerven zijn speelruimtes ingericht, ook zijn er verschillende waterpartijen en groenvoorzieningen die de wijk een afwisselend karakter geven. Heeft u een auto? In de straat zelf is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. En via de rondweg bent u zo met de auto op de A1 of de Bunschoterstraat richting het centrum van Amersfoort. Gebruikt u de fiets, dan bent u binnendoor makkelijk en snel op weg naar het gezellige centrum van Amersfoort.

Dan de indeling zelf. De entree tot het gebouw is slechts mogelijk met sleutel dan wel via de deurbel waarbij de deur via de videofoon installatie elektrisch kan worden geopend. De centrale hal geeft de keuze tot het gebruik van de lift of de trap naar de vierde verdieping.

Aangekomen op de vierde verdieping geeft de portiek toegang tot het appartement. Ruime woonkamer met bijzonder veel lichtinval en diverse indelingsmogelijkheden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Het zonnige balkon heeft een goede oppervlakte (6,5 m2) en daardoor praktisch bruikbaar. De half open keuken in L-opstelling is voorzien van inbouwapparatuur. Heel praktisch is de inpandige berging met wasmachineaansluiting. De cv-opstelling/WTW-installatie is in een aparte kast. De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel. Het toilet is separaat. Twee ruime slaapkamers waarvan 1 kamer met walk-in closet.

Extra’s: het appartementencomplex heeft een actieve vereniging. De afgesloten ontvangstruimte is uitsluitend voor bewoners en bezoekers toegankelijk. In de onderbouw bevindt zich nog een berging. De servicekosten bedragen € 134,57 per maand

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

245 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Mooi weids uitzicht

 

Goed onderhouden gebouw

 

Groene omgeving

 

Mooi appartement in rustige omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's