Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

WONING VOOR AANPAKKERS, AAN KARAKTERISTIEKE STRAAT IN HET SOESTERKWARTIER

Aan een karakteristiek straatje met twee hofjes, in het Soesterkwartier, staat deze voormalige “spoormannen” woning met een goed op zon liggende stadstuin, een vrijstaande stenen berging en een achterom. Aan de achterzijde grenst de woning aan een fraai in het groen liggende speeltuin van de buurtvereniging. Als één van de weinigen in de straat heeft deze woningen een opbouw waardoor er nu zes (slaap)kamers in verschillende afmetingen aanwezig zijn op de verdiepingen. Op de begane grond is een woonkamer met een aansluitende ruimte met uitzicht op de achtertuin. Verder is er een compacte keuken met een eenvoudige inrichting .
De woning is toe aan een modernisering en aanpassing aan het nu actuele wooncomfort. Dit biedt de mogelijkheid om deze woning volledig naar eigen inzicht en smaak vorm te geven.

De woning ligt in een kindvriendelijke omgeving met speelruimte in de hofjes en uitsluitend bestemmingsverkeer in de straat. Het Centraal Station en het dynamische Eemplein liggen op circa 5 minuten fietsafstand en met circa 10 minuten fietsen sta je midden in de sfeervolle Amersfoortse binnenstad. Op enkele minuten afstand ligt het bos-en natuurgebied Birkhoven met het zwembad en de dierentuin. Met de auto ben je met 5 tot 10 minuten op de snelwegen rond Amersfoort.

De indeling van de woning:

Entree:hal met toiletruimte, meterkast, trapopgang en deur naar de woonkamer. Vanuit de woonkamer kijk je, via de achterliggende ruimte (met buitendeur), uit op de achtertuin. Vanuit deze ruimte kom je in de half open keuken.

Op de eerste verdieping zijn drie (slaap)kamers. Verder is er een kleine en eenvoudige doucheruimte.

De opgebouwde tweede verdieping heeft ook drie kamers welke allen zijn voorzien van een dakkapel. Verder is er een ruime overloop met een dakraam, de cv-ketelopstelling en een keukenblokje met warmen koud water

Kortom een ruime en interessante woning met mogelijkheden, gelegen op een kindvriendelijke en aantrekkelijke locatie.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“30 jaar Palmstraat. De 4 kinderen zijn er opgegroeid, ieder een eigen kamer. Een huis groot genoeg om verstoppertje te spelen. Met aan de achtertuin grenzend een ruim speelterrein van de lokale buurtvereniging (leden) . Een beschermende omgeving met een "sociaal"jasje. De verrassende samenkomsten weer op de beide pleintjes, waar spontaan door de mensen eten en drinken wordt gebracht. Een barbecue aan gaat en een gitarist zijn "songs"laat horen. De vuurkorven aan , waar kinderen brood aan een spies proberen te bakken. Het goede woord is Sfeer en saamhorigheid. Het huis, was al groot, maar nu ik alleen bij heel erg groot en mijn validiteit laat niet meer toe om 10 meter hoog nog de ladder op te gaan. Ik zoek het platvloers en kleiner, maar met de nodige weemoed.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1928

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

125 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

70 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Speelterrein aan de achterzijde

 

Groot Sociaal netwerk in de straat

 

Groenvoorzieningen gewaarborgd in eigen beheer.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: