Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 485.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen aan het water, met een permanent vakantiegevoel?

Op een magnifieke locatie aan de rand van het Zuidlaardermeer gelegen vrijstaande watervilla met vrij uitzicht over het water. De villa die in een uitstekende staat van onderhoud verkeert, verzekert haar bewoners van een permanent vakantiegevoel en biedt haar bewoners onder andere een fraaie open living van waaruit u een fantastisch uitzicht over het water verkrijgt. Bovendien kunt u afmeren aan uw eigen steiger in de achtertuin, welke zich op het zuid-westen bevindt en waar u tot laat in de avond van de zon kunt genieten.

De Rijnlaan ligt op één van de schiereilanden in de aantrekkelijke woonwijk Meerwijk waar puur bestemmingsverkeer komt en waar u verzekerd bent van rust, ruimte en privacy. In de omgeving vindt u vele recreatiemogelijkheden, verschillende natuurgebieden, een lagere school en een treinstation.

Indeling: ruime hal/entree met plavuizen, toilet, royale woonkamer ca. 45 m² met parketvloer en openslaande deuren naar de tuin, keuken v.v. nieuwe inbouwapparatuur en natuursteen blad, bijkeuken met plavuizen, toegang tot dubbele garage.
1e Verdieping: overloop, een apart toilet, 4 slaapkamers resp. ca. 25 m² met toegang tot dakterras, 13, 9 en 8 m², badkamer met jacuzzi en douche, berging. De verdieping is v.v. laminaatvloer.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

170 m²

Perceeloppervlakte

897 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Op een warme dag in de zomer zie je de kinderen niet op straat spelen, maar in het water.

 

Als het goed gevroren heeft bind je je schaatsen onder op de steiger en je kunt gaan.

 

Varen, lekker dobberen op het meer of gewoon 's avonds even de boot pakken en wat gaan drinken bij een van de kroegjes aan het meer.

 

Prima omgeving om te wandelen, hard te lopen of te fietsen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's