Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Een combinatie van pluspunten”

In en rond deze ruim en goed onderhouden 5-kamer woning met prachtig uitzicht gelegen aan een brede groenstrook met watergang, treft u veel pluspunten aan.

De woning bestaat uit drie volledige woonlagen, heeft een zonnig balkon, een moderne keuken/badkamer en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Door de aanwezige zonnepanelen (10 stuks) en de HR-ketel wordt een laag energieverbruik gerealiseerd!

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex van 10 woningen. Door de kleinschaligheid is de onderlinge sfeer zeer goed te noemen, zonder enige verplichtingen naar elkaar.

Het complex is gelegen aan een winkelcentrum met een flinke diversiteit aan winkels, aan de rand van het Schothorsterpark (natuurpark) en fraai gelegen met uitzicht op een vijverpartij met fontein. Alle openbaar vervoersmogelijkheden vlakbij en met de auto binnen 5 minuten op de (hoofd)snelwegen rondom Amersfoort. Of wat dacht u ervan om lekker sportief op de fiets naar het centrum te gaan? Binnen een kwartier staat u op de Hof, hartje Amersfoort.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Hal met trapopgang, meterkast en ruime trapkast. De hal geeft toegang tot de grote werk-/slaapkamer van 19 m2 en tot de inpandige berging van 17 m2. De berging heeft aansluitingen voor water/afvoer, is zowel via de hal als via de werk-/slaapkamer te bereiken en heeft een aparte achteruitgang. De berging is eenvoudig (deels) bij de werk-/slaapkamer te betrekken.

Eerste verdieping:
Hal met toilet en toegang tot de ruime en lichte woonkamer met een mooie eikenhouten vloer en deur naar het op het zuidwesten gesitueerde balkon. De halfopen moderne, luxe keuken (2006) is voorzien van Siemens inbouwapparatuur (koel-vriescombinatie, combi oven/magnetron, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap) en een schitterend natuurstenen aanrechtblad.

Tweede verdieping:
Overloop met lichtkoepel en ruime opbergkast met cv-opstelling. Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers (één van ruim 13m2 en twee van 8,5 m2) en een frisse, lichte badkamer met douche, wastafelmeubel en tweede toilet.

Kortom, een perfect onderhouden woning op een perfecte locatie.

Algemeen
- Weids uitzicht aan de voorzijde, over de vijver van Kattenbroek
- Multifunctionele indeling, ideaal voor kantoor of praktijk aan huis
- Vijf ruime, lichte kamers
- Gezonde VvE, servicekosten incl. opstal- en glasverzekering slechts € 77 p/mnd
- Goede ligging: A1 en A28 op een paar autominuten en de binnenstad op 15 minuten fietsafstand
- Winkels, natuurgebied park Schothorst, sportfaciliteiten, scholen, etc. op steenworpafstand

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis is verfraaid met een mooie nieuwe badkamer, schuifpuien, een elektrisch bedienbare balkonovekapping, binnendeuren met glazen panelen. Tevens is het huis voorzien van zonnepanelen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1994

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Winkelcentrum om de hoek

 

Geweldige locatie

 

Multifunctionele indelingsmogelijkheden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's