Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Sfeervolle ruime jaren dertig tussenwoning gelegen in de gewilde woonwijk 'Vossepark'. Deze verzorgde woning op 129 m² eigen grond ligt aan de westkant van de stad. U bent dus zo in het gezellige en bruisende stadscentrum en stadspark. De badkamer is recent nog gemoderniseerd. U houdt het lekker warm want de woning heeft geheel dubbele beglazing, muurisolatie en er is een CV-combiketel uit 2007.

Via de 3 meter diepe voortuin komt u bij de entree van de woning. Via de hal met vernieuwde meterkast komt u in de doorzonkamer van 26 m² met een massief eikenhouten vloer en erker. De dichte keuken met inbouwapparatuur beschikt over een kelderkast. In de bijkeuken treft u de wasmachine aansluiting aan met annex het toilet en de cv-ruimte. De besloten achtertuin op het oosten geeft u voldoende gelegenheid om in de zon te zitten. Hier is ook een vrijstaande houten berging met verlichting en een achterom.

Op de 1e verdieping met overloop treft u 3 slaapkamers aan met vaste kastruimte. De moderne badkamer (2017) heeft een pvc-vloer, inloopdouche, een wastafel en een sanibroyeur.

Er is een vaste trap naar de ruime zolderruimte (kamer mogelijk).

Nieuwsgierig? Kom gerust kijken!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

352 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

intieme en vriendelijke woning / rustige en kindvriendelijke buurt / school als achterbuur / prachtige vosseparkwijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's