Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

IN DE GROENE WIJK ESSESTEIJN GELEGEN RUIM EN UITSTEKEND ONDERHOUDEN 4-KAMER (VOORMALIG 5) APPARTEMENT VAN CA. 113M² MET VRIJ "GROEN" UITZICHT VANUIT DE WOONKAMER OVER DE WIJK EN AAN DE VOORZIJDE OVER DE RODELAAN. HET BETREFT EEN APPARTEMENT OP DE 4E WOONLAAG MET VOOR- EN ACHTERBALKON EN VRIJ UITZICHT EN EEN BERGING IN DE ONDERBOUW. UITSTEKENDE VOORZIENINGEN ZOALS OPENBAAR VERVOER, SCHOLEN, SPORTFACILITEITEN EN WINKELS IN DE DIRECTE NABIJHEID.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
De woning is gelegen op de 4e woonlaag welke bereikbaar is via het trappenhuis of met de lift. U komt binnen in de woning in een lange gang met meterkast en toilet met fontein. De woon-/eetkamer is gelegen aan het einde van de gang en heeft een royaal oppervlak van ca. 35 m², voorzien van een fraaie lamelparketvloer. Vanuit de woonkamer heeft u aan de voorzijde toegang tot een slaapkamer van ca. 400x300 met toegang tot het woningbrede balkon (NO). De moderne semi-open keuken naast de woonkamer van ca. 12m², welke ook bereikbaar is vanaf de gang, is voorzien van een composiet aanrechtblad met o.a. een 6-pits gaskookplaat met oven en afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vrieskast, combimagnetron en een spoelbak. Verder nog veel kastruimte in deze keuken. De vaste kast is voorzien van een wasmachine aansluiting. Via de keuken is het ruime balkon/terras (ZW) op de middagzon bereikbaar. Aan de voorzijde bevinden zich de drie royale slaapkamers. De hoofdslaapkamer is ca. 500x400 (voormalig 2 kamers). De overige twee slaapkamers zijn ca. 400x300, één van deze slaapkamers is , net als de hoofdslaapkamer, vanuit de gang bereikbaar, de andere slaapkamer is vanuit de woonkamer bereikbaar. Vanuit de twee kleinere slaapkamers is het voorbalkon bereikbaar. De moderne badkamer is te bereiken vanaf de hal en is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel met spiegel. In de onderbouw bevindt zich nog een ruime (fietsen)berging van ca. 9 m2.

KENMERKEN:
- Bouwjaar 1971
- Woning is deels voorzien van dubbel glas (achterzijde)
- Verwarming middels blokverwarming
- Woonoppervlak ca. 113 m²
- Inclusief (fietsen)berging van ca. 9 m² (separaat kadastraal nummer)
- Ruim voldoende parkeergelegenheid
- elektra 7 groepen met aardlekschakelaar
- deuropener met videoverbinding centrale hal
- Actieve VvE, bijdrage € 208,93 per maand
- 5/453 aandeel voor appt, 1/453 aandeel voor de berging
- Saldo reservefonds per 30-06-2016 bedraagt € 60.830,18
- Voorschot stookkosten € 110,38 p/mnd
- HR van toepassing
- MJOP en investeringsplan t/m 2025 aanwezig
- Energielabel E geldig t/m 01-12-2019
- verkoopinformatie en voorwaarden digitaal beschikbaar
- Aanvaarding in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Tulpentuin 163, een heerlijk licht en zonnig appartement, gelegen in een groene omgeving. Boodschap vergeten? Geen probleem, de supermarkt is op 2 minuten lopen te berreiken. Naar het centrum van Den Haag of naar het theater in Rotterdam? Tram en randstadrail zijn om de hoek. Inmiddels geven wij er de voorkeur aan de Randstad achter ons te laten. Het zou ideaal zijn als we onze huidige woonruimte uit het gebouw konden tillen en elders in Nederland zouden kunnen neerzetten. Helaas, sprookjes bestaan niet.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1971

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's