Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een karakteristieke straat, gelegen in het pittoreske Eefde, staat deze charmante jaren ’30 hoekwoning op een perceel van maar liefst 394 m2. Deze riante woning met 3 slaapkamers, kantoorruimte en kelder, onderscheidt zich door haar sfeervolle ambiance, royale woonoppervlakte, uitstekende staat van onderhoud en zonnige, fraai aangelegde tuin.

De verkoper vertelt:
“Wij hebben hier met heel veel plezier gewoond. Het is een sfeervolle jaren dertig woning met een zonnige tuin, fijne badkamer en keuken. Het bijzondere karakter van deze woning, de grote zonnige woonvertrekken en de heerlijke tuin maken het wonen in dit pand erg aantrekkelijk. Daarnaast is de woning gelegen in een fantastische woonomgeving. Eefde is een gemoedelijk dorp dat wordt omringd door prachtige landgoederen die zich uitstekend lenen voor een mooie wandeling of fietstocht door het bosrijke natuurgebied. Een klein paradijs waar je de jaargetijden met al hun kenmerkende schoonheden langzaam voorbij ziet komen. Vier seizoenen lang genieten!”

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de omsloten voortuin met eigen parkeergelegenheid, bereik je de hoofdentree van de woning. De ontvangsthal met karakteristieke terrazzovloer, toiletruimte en trapopgang naar de verdieping, biedt toegang tot de kelder en de sfeervolle woonkamer. De kelder heeft een omvang van 7,7m2 en leent zich uitstekend als wijn- of provisiekelder.

De riante doorzonwoonkamer is bijzonder licht en sfeervol. De woonkamer is voorzien van een schitterende houten vloer, die de ruimte een warm en huiselijk karakter geeft. Grote raampartijen in de voor-, zij- en achtergevel zorgen voor uitstekende lichtinval en bieden een fraai uitzicht op de groene woonomgeving. Een fijne schuifpui (zijkant) en dubbele openslaande deuren (achterzijde) laten de zomer binnen terwijl een sfeervolle haard garant staat voor vele knusse avonden.

De semi-open keuken is voorzien van een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en een fraaie keukeninstallatie met granieten werkblad. De keuken is uitgevoerd in charmante, klassiek-moderne stijl en geplaatst in praktische U-opstelling, waardoor zij een zee aan werk- en opbergruimte biedt. Om het kookplezier compleet te maken beschikt de ruimte over diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, oven, combi-magnetron, 6-pits SMEG fornuis en afzuigkap.

In het verlengde van de keuken is een hal gesitueerd die toegang biedt tot de tuin en een kantoorruimte. Deze laatste is gelegen aan de tuin en biedt een heerlijke plek om in alle rust te werken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een tweetal riante slaapkamers, een wasruimte en een fraaie badkamer gesitueerd. De ruim opgezette badkamer is volledig betegeld in neutrale kleurstelling en beschikt over een royale inloopdouche, ligbad, wandcloset, designradiator en wastafel.

De slaapkamers zijn beide keurig afgewerkt en voorzien van een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer en praktische inbouwkast. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde beschikt over dubbele openslaande deuren naar het balkon (oost): een heerlijke plek om wakker te worden en te genieten van de prille ochtendzon en het fraaie uitzicht over de groene achtertuin.

Tweede verdieping:
De overloop met opstelling van de CV biedt toegang tot een praktische berging en een riante derde slaapvertrek. Door de hoge plafonds is deze kamer bijzonder ruimtelijk. De kamer is voorzien van een royale inbouwkast/berging en wordt verlicht middels een dakkapel en een tweetal gevelramen.

Buiten:
Naast een voortuin beschikt de woning over een fijne zijtuin en fraai aangelegde achtertuin (oost). Deze laatste is aan de achterzijde vrij gelegen, waardoor je hier een vrij gevoel en optimale privacy ervaart. De tuin is voorzien van een gazon, diverse terrassen, groenblijvende hagen, sierbeplanting en een praktische schuur. Een heerlijke plek om volop te genieten van het gezonde buitenleven!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1938

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

577 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

394 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

291 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's