Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze prachtig en in een groene omgeving gelegen eindwoning met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein is uitstekend onderhouden. De woning is fraai aan een park gelegen. Daarnaast beschikt de woning over een aangebouwde stenen berging aan de voorzijde. De woning beschikt over een beschutte achtertuin gelegen op het noordwesten. Deze woning beschikt verder over 3 (voorheen 4) ruime en lichte slaapkamers, waarvan een met balkon, een nette badkamer, een ruime en lichte woonkamer, een moderne recent vernieuwde keuken en veel bergruimte. In 2017 zijn er 10 zonnepanelen aangebracht die zorgen voor teruggave aan het elektra. Deze woning is centraal in Nieuw-Vennep gelegen. Gelegen aan het eind van een rustige, doodlopende straat in een kindvriendelijke wijk op korte afstand van o.a. winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven, sport- en recreatiefaciliteiten. Uitstekende ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer verbindingen, o.a. het treinstation is op korte afstand gelegen naar de grote steden (o.a. richting Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de Luchthaven Schiphol). Gelegen op een kavel van 185 m2. Woonoppervlakte 121 m2. Inhoud 432 m3. Bouwjaar 1972.

Indeling:

Begane grond:
Meterkast buitenaf bereikbaar. Entree in hal/tochtportaal met garderoberuimte. Toegang tot separaat toilet. Via een openslaande deur komt men in de ruime L-vormige en tuingerichte woonkamer met open trap en toegang tot de verzorgde achtertuin. Alle wanden en het plafond in de woonkamer zijn voorzien van stucwerk. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een vaatwasser, grote koelkast, grote vrieskast met lades, combi-oven met schoonmaakfunctie. De begane grondvloer is voorzien van een pvc-vloer.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met bergkast en toegang tot 2 zeer ruime slaapkamers (voorheen 3). De slaapkamer aan de voorzijde is begin 2017 opgeknapt en is voorzien van een openslaande deur met toegang naar het balkon gelegen op het zuidoosten. De nette badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een ligbad met douche, een toilet en een wastafel. Nagenoeg de gehele eerste verdieping is voorzien van een fraaie laminaat vloer, gelegd in de zomer van 2017. Via een vaste trap op de overloop gaat men naar de tweede verdieping.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap heeft u toegang tot de zolderverdieping. U treft hier een voorzolder met de opstelling van de CV-ketel en ruimte voor de wasmachine en droger.
Door het plaatsen van een kozijn en een wand is er op deze verdieping een royale derde slaapkamer te creëren. Veel bergruimte is te vinden achter de knieschotten.

Tuin:
De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijk aangelegde voortuin met een carport met parkeergelegenheid op eigen terrein. De achtertuin is fraai aangelegd en gelegen op het noordwesten.

Bijzonderheden:
- Gelegen aan een rustige, doodlopende straat.
- Fraai aangelegde en goed onderhouden voor- en achtertuin.
- In 2017 zijn er 10 stuks zonnepanelen aangebracht.
- Aan één zijde buren in verband met type eindwoning.
- De woning is voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen alleen de zolder ramen zijn van hout/aluminium en de draaiende delen voorzien van horren.
- De woning is medio 2006 ge-impregneert en voorzien van nieuwe voegen.
- Uitstekende ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer verbindingen naar de grote steden.
- Gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk op loopafstand van o.a. winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven, sport- en recreatiefaciliteiten.

Kortom: Deze uitstekend onderhouden en fraai gelegen eindwoning met carport en een fraai aangelegde achtertuin is zo te betrekken en zeker uw bezichtiging waard!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben bijna 20 jaar genoten van ons huis in Blechtekum mede dankzij de fijne buren. Het is heerlijk rustig omdat er geen doorgaand verkeer is, hierdoor is het ook een zeer kindvriendelijke buurt. In de wijk is veel groen en we wandelen graag door Venneperhout, het park dat vlakbij ons huis ligt. Als het een beetje goed weer is zitten we graag in weekend op het balkon voor een ontbijtje. Er is meer dan genoeg parkeerplek voor auto's en je auto kan je onder de eigen carport kwijt. De tuinen zijn groot en er is meer dan genoeg plek voor een uitbouw of een veranda.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

432 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

185 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

100 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Geen doorgaand verkeer

 

Veel groen

 

Nabij groot wandel en recreatiepark

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's