Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ouverturestraat 38, Enschede

Sfeervol genieten op een prachtige locatie met veel parkeerruimte en speelmogelijkheden voor de kinderen. De uitstraling van deze eigenkapper, de goede ligging, de riante achtertuin met grote oprit en de forse afmeting maken dit een aantrekkelijk object. Uitermate geschikt voor een gezin of hobby’s die veel leef- en bergruimte nodig hebben.

De woning is in de loop der jaren nagenoeg geheel gerenoveerd/gemoderniseerd en is v.v. diverse interessante voorzieningen. De ruime woon/eetkamer heeft een tweetal erkers, een woonkeuken met een fraaie inbouwkeuken en een praktische bijkeuken. Daarnaast is de woning geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing en 4 slaapkamers. De riante achtertuin om heerlijk van het buitenleven te genieten is v.v. een schitterende overkapping met een jacuzzi. Er is een vrijstaande houten garage met een grote oprit.

Een ideale plek om te wonen en een gunstige ligging ten opzichte van scholen, sportfaciliteiten, winkels, natuur, openbaar vervoer (bus) en uitvalswegen die redelijk snel toegang geven tot de snelweg.

Indeling:

Begane grond: Overdekte entree, hal met toegang tot de kelder. Aparte hal met een trapopgang, garderobe en een mooie trap met een bordes. De openslaande deur geeft toegang tot de, meer dan sfeervolle, grote woonkamer met leefgedeelte v.v. een erker en een tweede, ruime zitgedeelte, eveneens v.v. een mooie erker.

Via de ruime woonkeuken is de praktische bijkeuken bereikbaar. De landelijke, grote inbouwkeuken is v.v. (inbouw)apparatuur zoals een koel-/vrieskast, vaatwasser, combi oven, keramische kookplaat, prachtige schouw, apothekerskast en een eetbar.

Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de bijkeuken met afzonderlijke ruimte voor wasmachine en wasdroger-aansluiting, toilet met hangcloset en fontein en een tochtportaal met de achterdeur naar de riante achtertuin met garage. De vrijstaande houten garage is v.v. openslaande deuren en is 3 m breed en 9,70 m lang.

De gehele begane grond vloer is v.v. prachtig laminaat.

Eerste verdieping: Ruime overloop met een vaste trap naar de zolderverdieping, bergruimte en een 2de toilet. Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en alle slaapkamers zijn v.v. kunststof kozijnen. De moderne en geheel betegelde badkamer is v.v. een luxe douchecabine met regendouche, Whirlpool, wastafelmeubel met mooie waskommen en een spiegel.

Tweede verdieping: Overloop, 4e slaap/hobby/werkruimte met bergruimte achter de knieschotten en een dakkapel. De aparte ruimte is uitermate geschikt voor een 4e / 5e slaapkamer met cv combi-ketel opstelling.


Tuin: De tuin is opgedeeld in drie delen; een mooi aangelegde voortuin, een ruime oprit aan de zijkant van de woning met een grote poort, een mooi aangelegde, riante en vrijgelegen achtertuin met een gazon, sierbestrating en fraaie terrasoverkapping met jacuzzi en op het zonnige westen gelegen.


Bijzonderheden:
- Sfeervolle en ruime woning die u beslist gezien moet hebben om een goed
beeld te krijgen.
- Geheel nieuw dak met zinken goten vernieuwd in 2003.
- Platte daken vernieuwd in 2015 met dakisolatie.
- Badkamer en toilet op de eerste verdieping vernieuwd in 2016.
- Grote kelder met stahoogte.
- De nagenoeg gehele woning is in de loop der jaren gemoderniseerd/ gerenoveerd.
- Ruime, landelijke woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en een barretje.
- Ruime oprit met ruimte voor het parkeren van ruim 3 auto’s op eigen terrein.
- Grote vrijstaande houten garage.
- De woning is geheel v.v. kunststof kozijnen met roeden uit 2004.
- De woning is geheel v.v. HR ++ beglazing.
- Achtertuin met een grote luxe overkapping met jacuzzi.
- Verwarming en warm water d.m.v. HR combiketel (2006, Lease)
- Bouwjaar: 1931, inhoud woning: ± 525 m³, woonopp.: ± 145 m², perceeloppervlakte 450 m².
- De woning is v.v. een meetrapport.
- Bouwtechnisch keuringsrapport aanwezig
- In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom worden opgenomen.

Voor bezichtigingen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“met veel liefde hier gewoond en verbouwd .vele zomers met de familie en vrienden doorgebracht in de tuin met de barbecue en gezellig met een biertje en een glas wijn ,en hele gesprekken en discussies gehad in de jaccuzi, elk jaar weer met kerst de hele erker verbouwd voor het kerstdorp met alles erop en eraan, eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. en 1ste kerstdag vieren met de hele familie in de heerlijke grote woonkamer, plaats genoeg zelfs nu met de kleinkinderen erbij .En bennie en ik hebben allebei onze mijlpaal van 50 jaar hier gevierd , maar nu word het tijd voor wat kleiner, de kinderen zijn de deur uit, en het huis is voor ons alleen veel te groot ,we willen graag terug naar Enschede waar onze ouders ,kinderen , en kleinkinderen ook wonen,maar vooral voor onze ouders die al op leeftijd zijn . s”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1931

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

525 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

450 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

kindvriendelijk,nabij winkels en heerlijk wandelen op het aamsveen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's