Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 525.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Karakteristieke, vooroorlogse grote 2 onder 1-kapwoning op aantrekkelijke locatie!”

Aan één van de fraaiste straten van het centrum van Bodegraven staat deze royale, karakteristieke vooroorlogse (bouwjaar ca. 1935) 2 onder 1-kapwoning met een heerlijk vrije achtertuin. In het huis zijn originele stijlelementen zoals hoge plafonds, kamer-en-suite, schuifdeuren, glas-in-lood ramen, granitovloeren, paneeldeuren, verdiepte kelderkast, etc. bewaard gebleven.

Evenals de woning is de omgeving van de Stationsweg sfeervol, mede door het aan de overzijde van de woning gesitueerde parkje met gazonstrook, begroeiing en bomen. Op loopafstand treft u de dorpskern met een scala aan winkels, leuke restaurantjes en scholen, de Oude Rijn en het NS station. Het natuurgebied de Reeuwijkse plassen en de uitvalswegen A12/ N11 liggen in de directe omgeving.

In de afgelopen jaren is de woning met regelmaat aan de woonwensen aangepast, terwijl in 2016 de keuken nog is uitgebouwd, waardoor een zeer riante woon- en leefkeuken is ontstaan.

Kortom: een huis voor iedereen die houdt van royaal en sfeervol wonen in het groene hart van de Randstad.

Indeling:
Entree, centrale hal met granito vloer, meterkast (vernieuwd en uitgebreid, met 8 groepen en aardlekschakelaars), verdiepte kelderkast, trap naar de 1e verdieping, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fontein en toegang tot de living.

Aan de voorzijde, met een heerlijk royaal en vrij uitzicht over het voorliggende parkje, is het zitgedeelte met erker. Dit knusse en gezellige gedeelte van de living met recent geplaatste gasgestookte haard is een heerlijk warme plek om tot rust te komen, en is door de schuifdeuren van de kamer-en-suite afsluitbaar van de leefruimte aan de achterzijde.

In 2016 is de woning aan de achterzijde (verder) uitgebouwd, en voorzien van houtkachel en grote vaste kasten voor de wasapparatuur en cv-ketel. Er is een zeer grote leefruimte met ruime dubbele eet- en/of werkhoek ontstaan. Voorts is door de gehele nieuwe pui met openslaande deuren een bijzondere grote leefkeuken met veel lichtinval gecreëerd.

De in frisse kleuren afgewerkte keuken is in een hoek opgesteld met een RVS keukenblad en voorzien van diverse ingebouwde apparatuur zoals: 4 pits gasfornuis, afzuigkap, electrische oven, koelkast en vaatwasmachine. In de hoek van de keuken is een afgesloten ruimte gemaakt met opstelplaatsen voor wasmachine en wasdroger, en tevens is hier de cv-ketel (Vaillant-HR, 2016) geplaatst.

1e verdieping:
Via de brede (bordes) trap met in de zijgevel geplaatste doorlopende glas in lood ramen wordt de overloop van de 1e verdieping bereikt. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers, waaronder de grote hoofdslaapkamer met schuifkastenwand, en aan de achterzijde een praktische 3e slaapkamer. De badkamer is praktisch ingericht, doch standaard, o.a. ingedeeld met ligbad, douche(cabine), designradiator, 2 wastafels en een wandcloset. Via een deur in de badkamer bereikt u het dakterras.

2e verdieping:
De 2e verdieping is bereikbaar via vaste trap, en onderverdeeld in een (kleine) overloop en 2 slaapkamers. De beide slaapkamers zijn beide over de volle breedte van de woning, aan de voorzijde met een dakkapel en aan de achterzijde met 2 veluxramen.

Tuin:
De achtergelegen tuin (11 x 9 m.) met praktisch nieuwe houten berging is fraai aangelegd en biedt ondanks de situering op het noorden een goede zonligging en veel zonne-uren.

Bijzonderheden:
· Bouwjaar rond 1935;
· Woonoppervlak ca. 180 m2;
· Inhoud ca. 500 m3;
· Grondoppervlak ca. 245 m2;
· Sfeervolle en karakteristieke woning;
· Toepassing van dakisolatie en dubbele beglazing;
· Heerlijke ruime living;
· Oplevering in overleg;

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1935

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

180 m²

Perceeloppervlakte

245 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Mooi huis met een heerlijke leefruimte voor gezellige dagen/avonden met familie, vrienden of kennissen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's