Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een verademing is het wonen in deze rustige wijk waar u de vogels hoort tjilpen vanwege het nabij gelegen Dr. Zamenhofpark(!).

U kunt nu wonen in een zonnige, keurig onderhouden, jaren dertig woning met karakteristieke details. Door de ligging in de prettige oosterlijke wijk van de stad met brede straten bent u zo in het bruisende stadsleven met winkels en uitgaansleven. Ook de scholen en andere voorzieningen zijn op loopafstand.

Via de 3 meter diepe voortuin waar u ook heerlijk van de zon kunt genieten komt u bij de entree van de woning. Via de hal met toilet komt u in de kamer en suite met de glas in lood deuren en ramen, de erker, de schouw met mogelijkheid voor een houtkachel, laminaatvloer en openslaande deuren naar de tuin. Doordat de tuin ongeveer 9 meter diep is kunt u de hele dag van de zon genieten. Via de achterom kunt u uw fiets in de vrijstaande stenen schuur zetten. De moderne dichte keuken heeft diverse apparatuur.

Op de eerste verdieping komt u via de overloop in een drietal ruime slaapkamers met zowel voor als achter een balkon. De badkamer is modern met douche, wastafelmeubel en wandcloset.
Op de tweede verdieping treft u nog een ruime zolderkamer met een dakkapel. De overloop, met wasruimte en de CV-installatie, is ook zeer ruim door de dakkapel waardoor u hier nog een kamer kunt creëren.

De woning is keurig onderhouden en u houdt het lekker warm door de deels nieuwe kozijnen met dubbele beglazing en dakisolatie. De zonnepanelen leveren zelfs energie terug(!)

Tot ziens tijdens een bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Elk seizoen heeft hier zijn eigen charme. Wanneer het voorjaar begint en de eerste zonnestralen zijn er, kan er in de tuin al heerlijk gezeten worden. In de zomer is het niet minder want de open slaande deuren geven dan heerlijk de ruimte waardoor een zomeravond bbq helemaal genieten is. In de herfst en de winter kan er daarentegen juist genoten worden van de gezellige warmte van de houtkachel. Want de schoorsteen is er helemaal klaar voor. Een huis en tuin voor elk seizoen!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

395 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

121 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Tuin waar vanaf eind maart al buiten gezeten kan worden

 

Veel voorzieningen op loopafstand

 

Verrassend rustig, in de stad en toch het idee buitenuit te zijn

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's