Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 519.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een aantrekkelijke kindvriendelijke locatie en op loopafstand van het dorpshart van Lisse bevindt zich dit karakteristieke, royale en goed onderhouden half vrijstaand herenhuis. De woning kenmerkt zich door de vele prachtige stijlelementen en architectuurdetails van begin 1900, waaronder de vestibule, fraaie kapconstructie, dakoverstekken, balkon, dakterras, hoge kamers, kamer en suite en schuifdeuren.

Deze sfeervolle woning met opbouw en serrekamer heeft een tuin aan voor-, zij en achterzijde. Achter de tuin is een eigen parkeerplaats gerealiseerd. Bouwjaar 1909, woonoppervlakte 220m², inhoud 800m3, balkon 22m², berging 18m², perceeloppervlakte 287m². Indeling: entree, vestibule, hal (parketvloer) met ruime kelderkast en toilet met fontein. Sfeervolle grote zonnige woonkamer bestaande uit een voormalige kamer en suite, en schuifdeuren naar de serrekamer met openslaande deuren naar de tuin.

In de woonkamer is een sfeervolle open haard en de vloer is met visgraatparket gelegd. De grote open keuken heeft een landelijk karakter en is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 4-pits kookplaat, afzuigkap, koelvriescombinatie en vaatwasmachine. Ook vanuit de keuken is de op het zuidoosten gelegen achtertuin toegankelijk.

1e Etage: Overloop met toilet, een ruime ouderslaapkamer (met schouw en inbouwkasten) aan de achterzijde met ruim terras, en een grote (voorheen 2) slaapkamer aan de voorzijde. Royale badkamer met whirlpool, douchecabine, wastafelmeubel en doorgang naar de wasruimte. Vanuit de wasruimte is er ook toegang tot het zonnige dakterras. 2e Etage: Vaste trap naar ruime overloop met inbouwkast en toegang naar 4 ruime kamers.

De fraaie woning heeft veel unieke kenmerken, tal van authentieke elementen en is prima onderhouden. De woning heeft o.a. dienst gedaan als pastorie voor de kerk en diverse bekende Lissenaren hebben er gewoond. De berging kan worden omgebouwd naar garage (zoals in het verleden het geval).

Garantiewoning= bouwtechnische keuring+ garantieverzekering.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1909

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

800 m³

Woonoppervlakte

220 m²

Perceeloppervlakte

287 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

150 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Het is een heerlijk lcht huis, karakteristiek, bijzonder sfeervol.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's