Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 117.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Welkom bij Achterstraat 40 te Sint Philipsland: een prima tussenwoning op 155 m2 eigen grond en met o.a. een ruime woonkamer en drie slaapkamers. De woning is per direct opleverbaar. Het geheel is netjes onderhouden en heeft een gunstige ligging nabij diverse voorzieningen en een zandstrandje. Vanuit Sint Philipsland staat u binnen ca. 40 minuten in de Randstad en steden als Bergen op Zoom en/of Antwerpen.

Indeling:
Entree/hal met o.a. een plavuizenvloer, schroten plafond en een meterkast (5 groepen – dubbel tariefmeter). Vanuit de hal loopt u door naar de ruim opgezette woonkamer.

Woonkamer.
Op de vloer liggen er plavuizen. De wanden zijn voorzien van behang en steenstrips en het plafond is afgewerkt met gipsplaten. De doorzon woonkamer beschikt o.a. over een schouwpartij (met gashaard), een Tv-/telefoonaansluiting, rolluiken en een trapkast.

Aangrenzend aan de woonkamer is er een tussenhal gelegen. Hier treft u o.a. een tuindeur en de deels betegelde toiletruimte aan.

Geheel aan de achterzijde van de woning is de gesloten keuken gelegen. Het keukenblok (met div. apparatuur) is in een rechte keukenopstelling geplaatst. Deze ruimte is verder voorzien van een plavuizenvloer en een witgoedaansluiting.

1e Verdieping:
In de woonkamer treft u de trapopgang naar de boven. Overigens is dit wel middels een 2e tussenhal afgesloten. Aankomende op de overloop krijgt u toegang tot de bergzolder, de eenvoudige doucheruimte en/of de drie aanwezig zijnde slaapkamers. De slaapkamers zijn allen voorzien van een dakkapel. In twee van de drie slaapkamers zijn er vaste kasten aanwezig.

2e Verdieping:
Bevloerde steekzolder.

Algemeen:
Heeft u graag de beschikking over een zonnig gelegen tuin? Geen probleem deze woning heeft het u de bieden. Aan de achterzijde is er middels een vrije achterom te bereiken siertuin gelegen. Deze tuin is o.a. voorzien van bestrating, beplanting, een buitenberging en een terras.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is heel dichtbij de supermarkt en we zitten vlakbij een strand. Het is ideaal om in de tuin te zitten in de zomer een rustige omgeving en smiddags is er altijd zon in de tuin.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1953

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

260 m³

Woonoppervlakte

88 m²

Perceeloppervlakte

155 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's