Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Schitterend gelegen 2 kamer appartement van 42 m2 met een zonnig balkon en prachtig uitzicht!

Het appartement is gelegen op de derde en tevens hoogste verdieping van dit kleinschalige complex bestaande uit 20 appartementen. Het complex is in 1985 gebouwd en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de entree van waaruit je toegang hebt tot de inpandige berging, de badkamer, de slaapkamer en als laatste de woonkamer met de half open keuken. Het is een erg licht appartement door de hoekligging en de vele raampartijen. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon waar je de gehele dag kunt genieten van de zon (gesitueerd op het zuiden) en het prachtige uitzicht over het water. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachineaansluiting. In de onderbouw vind je tevens nog een ruime berging.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
Op loopafstand van het appartement vind je diverse openbaar vervoer- mogelijkheden (diverse busverbindingen en tram lijn 1 & 17 en nachtbus 758 naar CS). Ook aan recreatie is gedacht. Het Sloterpark en de Sloterplas liggen tevens op loopafstand alwaar het heerlijk recreëren is en waar je een baantje kunt trekken in het Sloterparkbad. Langs de Sloterplas zijn diverse gezellige restaurantjes. Verder vind je in de nabijheid van het appartement het Osdorpplein, met een diversiteit aan winkels en andere sociale voorzieningen zoals o.a. het theater Meervaart. De uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn binnen enkele minuten aan te rijden en geven een uitstekende verbinding richting Schiphol en Sloterdijk.

Erfpacht:
Het complex ligt op een perceel grond, wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, is vooruitbetaald tot en met 30 april 2036. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Algemeen:
- Bouwjaar 1985
- Appartementsrecht
- Oppervlakte: 42 m2
- Servicekosten € 74,55 per maand (inclusief opstalverzekering en reserveringen onderhoud)
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 april 2036
- Balkon gelegen op het zuiden
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1985

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

135 m³

Woonoppervlakte

42 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Uitstekende verbinding richting Amsterdam centrum, Schiphol en Sloterdijk

 

Prachtige uitzicht over her water (Slotervaart)

 

Erg licht appartement

 

Hoogste verdieping (derde)

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's