Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Tramstraat 7 Nieuwegein

Op zoek naar een modern afgewerkte karakteristieke stadswoning met fraaie architectuur in oud Hollandse Stijl? Wij laten deze graag aan u zien! Deze woning is gelegen op een fraaie locatie, midden in het geliefde dorp Vreeswijk. Doordat de woning in 2010 is gebouwd voldoet het aan de optimale isolatienormen, dubbel glas, gevelisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. De woning is ruim opgezet en wordt gekenmerkt door hoge plafonds, moderne inbouwkeuken, moderne badkamer, strakke vloerafwerking en moderne strakke wandafwerking. Nabij winkels, sfeervolle restaurantjes, rivier "de Lek", scholen, kinderdagverblijven en uitvalswegen.

Woonoppervlakte: ca. 129 m2
Inhoud: ca. 470 m3
Bouwjaar 2010

Indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast. Sfeervolle en lichte tuingerichte woonkamer met aangrenzende semi-open inbouwkeuken. De modern, hoogglans witte, keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een luxe keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur. Een 2e hal met modern toilet en de trap geeft toegang tot de 1ste verdieping. Op de vloer ligt een moderne antraciet grijze plavuizenvloer met vloerverwarming. De wand afwerking is voorzien van strak stucwerk.

Tuin:
De keurig aangelegde achtergelegen tuin is op het zuiden gesitueerd en biedt veel privacy. Hier vindt u tevens de vrijstaande berging. De modern aangelegde tuin is tevens via een achterom bereikbaar.

1e verdieping: overloop en toegang tot een 2-tal zeer royale slaapkamers. Moderne en complete badkamer voorzien van royale inloopdouche, 2de toilet en dubbele wastafel met meubel.

2e verdieping: overloop met toegang tot de zeer ruime slaapkamer met hoge kap (ca. 5,30 meter hoog) en dakkapel. De verdieping beschikt over een ruime en aparte was-/cv-ruimte. Op de verdieping is op eenvoudige wijze een extra slaapkamer te creëren.

Oplevering in overleg

Bijzonderheden:
- In de oude kern van Vreeswijk gelegen, een zeer karakteristiek herenhuis welke in 2010 is gerealiseerd
- De woning heeft een monumentale uitstraling en is traditioneel gebouwd met onder andere uitgetimmerde zinken goten, hardhouten kozijnen en ankerloze spouwmuren
- Modern en luxe uitvoering
- Moderne vloerafwerking met vloerverwarming en strak gestucte wanden
- Modern aangelegde tuin op het zuiden met achterom
- Volledig en optimaal geïsoleerd
- Luxe keuken en badkamer.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Nieuwegein vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De modern uitgeruste woning voldoet aan alle hedendaagse standaard eisen en meer! Daarnaast licht midden in het begeerde oude vreeswijk en geniet het de sfeer van de oude dorpskern”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2010

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

470 m³

Woonoppervlakte

129 m²

Perceeloppervlakte

97 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

41 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's