Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wij bieden u een unieke kans met deze sfeervolle en gezellige driekamerwoning (ca. 70m²) mét tuin, tuinberging (ca. 5m²) gelegen op EIGEN GROND én mét uitzicht op het Aalsmeerplein.

Deze bijzondere woning is gelegen in de levendige Hoofddorppleinbuurt in Oud-Zuid. Diverse leuke cafés, gezellige restaurants en leuke winkels liggen op loopafstand. Het openbaar vervoer (o.a. tram 2, metro 50, station Lelylaan en station WTC) en de ring A10 zijn zeer gemakkelijk te bereiken. Het Vondelpark, Rembrandtpark, het Amsterdamse bos en de Nieuwe Meer zijn heerlijke recreatiegebieden die in de directe omgeving liggen. De dagelijkse boodschappen kunt u op en om het Hoofddorpplein doen waar diverse winkels en supermarkten zijn. Alles is dus mogelijk in deze levendige buurt.

Kortom: een perfect ingedeelde en complete benedenwoning die zó te betrekken op een absolute TOPlocatie in OUD-ZUID!

Indeling: Entree, tochtportaal, ruime hal (met meterkast) met toegang tot de voorslaapkamer met vaste kast, de volledig betegelde badkamer met douche en wasmeubel, toiletruimte v.v. zwevend toilet en fonteintje, de royale ouderslaapkamer met openslaande deuren naar de tuin en kast met de opstelling van de wasmachine. De sfeervolle woonkamer-en-suite met schouw en prachtige glas-in-lood-ramen is voorzien van glad gestucte wanden en een eiken houten vloerdelen. Vanuit de woonkamer toegang tot de moderne woonkeuken (met o.a. koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, oven en vaatwasser) afsluitbaar met originele schuifdeuren en voorraadkast. De openslaande deuren in de keuken geven toegang tot de heerlijke tuin met vrijstaande berging.

Bijzonderheden:
- De woning is strak gestuukt
- Glas-in-lood en suite deuren
- Oppervlakte ca. 70 m²; inhoud 274m³
- Tuin van ca. 53 m2
- Eigen grond!
- Servicekosten € 101,49 per maand inclusief premie opstalverzekering
- Bosch CV-combiketel (bj. 2012)
- Moderne elektra (6 groepen met aardlekschakelaar)
- Bouwkundige uitbreiding van 4m is mogelijk!

In de koopovereenkomst worden de algemene ouderdomsclausule en de asbestclausule opgenomen.

Ouderdomsdausule
De woning is ouder dan 80 jaar. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan bij nieuwe of nieuwere woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat hij niet in voor de kwaliteit van vloeren, dak, gevels, fundering, installaties, leidingen, riolering en aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Hij verzwijgt echter niet moedwillig gebreken aan bovenstaande zaken.

Asbestclausule
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn in o.a. kruipluik, schoorsteen of luchtkanaal, zeil, golfplaten op berging, plaatmateriaal achter of onder cv-ketels of stoppenkasten. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. In voorkomende gevallen wordt dit artikel in de koopakte opgenomen.

Bent u op zoek naar een zeer verzorgde en ruime benedenwoning welke u direct kunt betrekken, dan is dit de woning die u zoekt!
Maak direct een afspraak voor een bezichtiging !

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben met veel plezier op de Aalsmeerweg 120, Amsterdam gewoond. Het huis heeft zo'n goede sfeer door de lichtval in de woonkamer en mooie details zoals glas-in-loodramen en de ensuite deuren. Vanuit de keuken loop je zo de tuin in, waar onze dochter heerlijk kon buitenspelen. Daarnaast is de buurt heel fijn om te wonen. Alle voorzieningen zijn dichtbij en er is goed contact tussen alle buurtbewoners. De jaarlijkse nieuwjaarsborrel van de VVE is inmiddels een begrip geworden.””

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1906-1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

274 m³

Woonoppervlakte

70 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

56 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's