Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 395.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilt u stijlvol wonen?

Op een rustige plek in een hofje in Amsterdam Noord gelegen, vindt u deze prachtige, stijlvol ingerichte, goed onderhouden (hoek) eengezinswoning met een heerlijke zonnige tuin! Grenzend aan het vernieuwde winkelcentrum Banne Centrum, op loopafstand van vele busverbindingen en straks ook nog station Noord van de Noord – Zuidlijn om de hoek.

Omgeving en bereikbaarheid:

De woning bevindt zich in een parkachtige groene omgeving in Amsterdam Noord en gelegen aan een autovrij woonerf. Vele faciliteiten zoals winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties, zwembad, ziekenhuis Boven ‘t Y en het nieuwe winkelcentrum Banne Centrum heeft u binnen bereik. Ook het recreatiegebied ’t Twiske met zijn heerlijke wandel- en fietsroutes, kinderspeelplaatsen en natuur zijn nabij.

De globale indeling van de woning is als volgt:
Begane grond; Entree, hal, inpandige berging v.v. wasmachine aansluiting en een apothekerskast, separaat toilet, meterkast, half open keuken, lichte en ruime woonkamer voorzien van een gas openhaard. De woonkamer geeft tevens toegang tot de zijtuin van ca. 108 m2 en een patio van ca. 14m2. De op het westen gelegen zij-tuin met achterom is fraai aangelegd.

Via de trapopgang, ter plaatse van de open keuken komt u op de eerste verdieping met een overloop. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer annex studeerkamer. De slaap/studeerkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel en een balkon. In het midden van deze verdieping bevindt zich de functionele badkamer voorzien van een ligbad met douche, 2e toilet, wastafel en een badmeubel. Tegenover de badkamer is een inbouwkast waar de cv- ketel is geplaatst.

Bereikbaarheid en parkeren:
Nu bent u met de bus in ongeveer 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Met de gratis pont staat u zo op het Centraal Station. De aanleg van de Noord-Zuid lijn komt ook steeds dichterbij waarna de bewoners van Noord gebruik kunnen maken van deze snelle verbinding met de andere kant van Amsterdam. Binnen 15 minuten bent u dan van Buikslotermeerplein op station Zuid. Ook is de bereikbaarheid met de auto vanaf de ring A-10 Noord perfect. Binnen 5 minuten rijdt u op de A-10. Uw auto parkeert u gratis aan de rand van het hofje waar voldoende parkeergelegenheid is.

Bijzonderheden:
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15-12-2027.
- Goed geïsoleerde woning, o.a. voorzien van dubbel glas met nieuwe aluminium kozijnen
- Verwarming en warmwater middels Cv-ketel
- Voldoende parkeerruimte, vrij parkeren.
- Door de gehele woning ligt een gietvloer.
- Ouderdomsclausule zal worden opgenomen in de koopakte.
- Notariskeuze aan koper, mits in Amsterdam (conform Ringmodel Amsterdam).
- Oplevering in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben ruim 30 jaar met veel plezier in ons huis Loodskotterhof 159 gewoond. We hebben daarbij ook altijd heel veel plezier van onze mooie tuin gehad. Nu zijn we al enige jaren gepensioneerd en kiezen nu om naar een appartement te verhuizen. We vinden dit best een hele stap, want we genieten nog steeds van ons huis.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1971-1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

391 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

159 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Diverse winkels op loopafstand

 

Openbaar vervoer vlak bij

 

Ziekenhuis op loopafstand

 

Geen geluidsoverlast door verkeer

 

Recreatiegebied 'Het Twiske' op fietsafstand

 

Gratis parkeren

 

Een prachtig goed onderhouden huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's