Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 309.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In rustige woonstraat in de populaire woonwijk Uden-Zuid gelegen uitgebouwde en modern afgewerkte 2/1 Kapwoning met strak aangelegde tuin. De woning is recent gemoderniseerd met o.a. nieuw stucwerk, wand- en vloerafwerking op de 1e verdieping, nieuwe badkamer en toiletruimte, nieuwe tuinaanleg, opgeknapte keuken en nieuwe dakbedekking. Kortom een modern afgewerkte instapklare woning op een leuke locatie!

Oorspronkelijk bouwjaar 1998, later is de woning uitgebouwd met een serre aan de achterzijde en is de oorspronkelijke garage naar voren uitgebreid. De voormalige keuken is verplaatst en in de voormalige garage treft u nu de bijkeuken en een berging. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 140 m² waarvan ca. 90 m² op de begane grond en 50 m² op de 1e verdieping. Daarnaast is er nog 19 m² overige inpandige ruimte (huidige berging en bijkeuken) en 2 m² externe bergruimte (tuinschuurtje). De totale inhoud bedraagt ca. 540 m³ en het perceel is 260 m² groot. De ligging in een rustige woonstraat aan de rand van Uden-Zuid is ook ideaal met groen, speelvoorzieningen voor kinderen en scholen in de buurt.

Indeling: Entree met vide, modern afgewerkte toiletruimte (2016) met wandcloset en fontein, meterkast (v.v. glasvezel) en trapopgang naar boven. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer met aangebouwde serre, samen een woonoppervlakte van maar liefst 60 m². Deze ruimte is afgewerkt met gestukadoorde wanden en een moderne laminaatvloer. In de serre ligt een tegelvloer voorzien van vloerverwarming en middels een schuifpui is er toegang tot de tuin, een heerlijke lichte ruimte. Doordat de voormalige keuken verplaatst is naar de aanbouw is er extra ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek of speelkamer op de plek van de voormalige keuken. De keuken staat in open verbinding met de serre en woonkamer en is voorzien van een lichte U-vormige-opstelling met groot gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en koel-vries-combinatie. Er is een extra lichtkoepel toegevoegd en het plafond is gestukadoord en voorzien van inbouwspots. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin en de bijkeuken en berging. De bijkeuken en berging zijn gevestigd in de voormalige garage. U treft hier de wasmachine-aansluiting en er is veel bergruimte. Ook elektra, water en verwarming zijn hier aanwezig en aan de voorzijde is een pui aangebracht met een deur naar de inrit.

1e Verdieping: Overloop met vide en toegang tot 3 slaapkamers en de nieuwe badkamer. De vide geeft een bijzonder speels effect en heeft veel lichtinval. De slaapkamers zijn respectievelijk 15.8 - 8 en 13 m² groot en zijn recent opnieuw afgewerkt met gestukadoorde wanden en een laminaatvloer. De luxe onlangs vernieuwde badkamer (2016) is een plaatje om te zien en is uitgerust met een ligbad, douche, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator. Op de overloop is nog een kast met daarin de opstelling van de combiketel (Radson bj. 1998) en unit voor mechanische ventilatie.

De tuin is strak en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Op de inrit voor de woning kunnen 2 auto's geparkeerd worden. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de straat. De achtertuin is fraai aangelegd met een groot zonneterras, een gazon en plantenborders en rondom houten schuttingen. Er staat een houten tuinhuis voor opslag van het tuingereedschap.

Algemeen: De woning is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie en van dubbele beglazing. De dakbedekking is in 2015 nog vernieuwd (het platte dak bij de voormalige garage en keuken is zelfs nog voorzien van isolatie en nieuwe dakplaten). Kortom een keurig onderhouden woning, zowel van binnen als buiten!

Vraagprijs: € 309.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

540 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

260 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

260 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's