Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In rustige kindvriendelijke woonomgeving gelegen ruime tussenwoning met tuinberging en tuin op het zonnige zuiden! Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een losse garagebox bij te kopen (prijs garagebox € 15.000,=). De woning ligt op loopafstand van scholen, winkelcentrum De Drossaard en groen. Ook het Udense centrum is binnen 5 minuten bereikbaar. Deze royale woning met 4 slaapkamers is ideaal voor starters en gezinnen!

Bouwjaar ca. 1971. De woonoppervlakte bedraagt 121 m² met een inhoud van 425 m³ (conform Nen2580 meetrapport). Daarnaast is er nog een tuinberging van 8 m². De losse garagebox heeft een afmeting van 2.91 x 5.53 m. De woning ligt aan de rand van de wijk. Parkeren kan in de directe omgeving.

Indeling: Hal met toiletruimte voorzien van fontein. Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer en keuken. De woonkamer is ca. 29 m² groot en is heerlijk licht vanwege de zuidelijke tuinligging. De kamer is afgewerkt met een houten vloer. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig licht keukenblok. Tevens treft u hier de meterkast en is er toegang tot de achtertuin.
1e Verdieping: Via de overloop zijn er 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De royale slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15 - 13.4 en 9 m² groot en afgewerkt met laminaatvloeren. De moderne badkamer (2005 vernieuwd) is geheel betegeld en compleet uitgerust met ligbad, wandcloset, douchecabine, wastafel en designradiator. Vaste trap naar:
2e Verdieping: Overloop met de opstelling van de combiketel (Nefit Smartline HR) en de wasmachine-aansluiting. Verder is hier volop bergruimte. Vervolgens komt u in een ruime 4e slaapkamer welke voorzien is van dakraam en afgewerkt is met een laminaatvloer. Achter de schuine kanten treft u nog meer bergruimte.

De achtertuin is voorzien van een terras aan huis een gazon en het nodige groen. U heeft hier veel privacy en met een ligging op het zuiden kunt u heerlijk genieten van de zon. Achter in de tuin staat een stenen tuinberging waarvan de dakbedekking ca. 5 jaar geleden is vernieuwd. Ook is de tuin achterom bereikbaar. Aan de voorzijde grenst de woning aan een rustig hofje met daarnaast een parkeerterrein.

Algemeen: De woning is netjes onderhouden. Het buitenschilderwerk is in 2014 voor het laatst gedaan. De kozijnen zijn grotendeels voorzien van dubbelglas, enkele ramen hebben nog enkele beglazing.
Kortom een ruime woning op een mooie centrale locatie voor een interessante prijs, zeker een kijkje waard!

Vraagprijs: € 199.500,= k.k.
Vraagprijs garage: € 15.000,= k.k. (optioneel bij te kopen voor liefhebbers)
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben 23 jaar met veel plezier aan de Keizershof 505 gewoond in het gezellige Uden. Een heerlijk licht huis met een tuin op het Zuiden die ook voldoende schaduw biedt. We hebben vaak buiten gegeten en in de zon gezeten. Het is op loopafstand van het centrum en winkelcentrum De Drossaard. Er zijn ook veel groene parken in de directe omgeving. Het is een vriendelijk hofje met aardige mensen. Het is echt een heel ruim huis, de 4 slaapkamers zijn lekker groot. Ideaal om vanuit huis te werken, een hobbykamer in te richten en natuurlijk voor een gezin met kinderen! Wij willen nu graag in een klein dorpje aan de Maas gaan wonen, een hele overstap! Wij wensen de kopers veel woonplezier in het huis waar wij zo heerlijk gewoond hebben.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1971

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

153 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

153 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Loopafstand van het centrum

 

Tuin biedt veel privacy, geen inkijk

 

Het is een groot, licht huis

 

Geen auto's voor deur

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's