Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 279.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

's Ochtends heerlijk in het zonnetje met een kop koffie in de hand, met uitzicht over water in een weelderige groene omgeving en de Steenwijker toren op de achtergrond. Klaar voor een nieuwe dag! Heerlijk genieten van de wijdse, rustieke, wijkbeleving!
De fraaie belijningen van de onder architectuur aangelegde woningen langs De Buitengracht en de Aa typeren dit deel van de wijk. Met overzichtelijke, brede trottoirs, speelhofjes voor de kinderen en fiets- en wandelpaden naar de Woldberg een veelzijdige woonomgeving in elk jaargetijde!

Deze onder architectuur gebouwde halfvrijstaande herenbehuizing is gelegen in een rustige straat overwegend in gebruik door buurtbewoners. Een kinderspeeltuintje is vlak om de hoek gelegen.

De woning kenmerkt zich door een fraaie ligging aan de rand van de wijk, een modern interieur, royale woonplattegronden, een inventieve indeling en een fraai uitzicht over 'het Steenwijkse' vanaf het dakterras. De woning heeft een inhoud van ca. 460 m³ en een woonoppervlak van ca. 135 m².

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping, zonovergoten L-vormige living (door grote raampartijen aan de voor en achterzijde, optimale bezonning en heerlijke ruimtebeleving).
De hoekopgestelde keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur, w.o. een koel-/vriescombinatie, een combi-magnetron, 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, RVS spoelbak met eenhands mengkraan en een vaatwasser.

1e Verdieping: overloop, 3 riante slaapkamers van ca. (resp. 8.1, 12.3 en 12.3m²), luxe betegelde badkamer, voorzien van fraai sanitair met ligbad, separate douchegelegenheid, 2e toilet en vaste wastafel. Vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

2e Verdieping: (ouder) slaapkamer groot ca. 26m², separate stookruimte met witgoedopstelling. Op deze etage bestaat de mogelijkheid de ouderslaapkamer eventueel te splitsen waardoor er een 5e kamer ontstaat.

De stookruimte is voorzien van een Agpo HR combi-ketel en biedt plaats aan de wasmachine/droger.
Het dakterras heeft een oppervlakte van ca. 12m², kent een uitstekende bezonning waardoor diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld zonnen, drogen (wasgoed) en biedt daarnaast aantrekkelijke vergezichten over de omgeving.

Kortom een heerlijke woning met een weldadige ruimtebeleving!

De sfeervolle, onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een grasgazon, zonneterras en sierbestrating.
De naast de woning gelegen oprit biedt ruimte voor twee auto's.
Voor het huis, aan de overzijde van de straat, is een zijtak van de Steenwijker Aa gelegen en biedt zomers, vis- en vaarplezier en in de winter met een goede ijsvloer een prachtige ijsbaan!

EXTRA INFO:
- de woning is optimaal geïsoleerd, lage energielasten!;
- schilderwerk exterieur in 2014 gedaan;
-
- sfeervolle ouderslaapkamer (studio) met dakterras op de 3e woonlaag;
- ideaal door ruime maatvoeringen en kamers voor groot gezin;
- op gunstige (loop)afstand van medisch centrum (fysiotherapeuten, fitness), creche en BSO;
- op 5 fietsminuten van centrum en NS station of lopend te bereiken per spoorbrug!

Het perceel is gelegen aan de rand van de jongste woonwijk met de Aa en uitgestrekt natuurgebied op loopafstand. Woonwijk De Woldmeenthe is gesitueerd aan de rand van Steenwijk met uitstekende verbinding naar de snelweg richting Heerenveen en Zwolle. Prachtige, afwisselende natuurgebieden rondom Steenwijk met bossen (de Woldberg op loopafstand), de meren van Noordwest Overijssel en de heidevelden in Dwingeloo e.o.
Het sfeervolle centrum met bioscoop, diverse horecafaciliteiten, cultureel centrum en theater de Meenthe op loopafstand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Een heerlijk huis om te wonen met een fantastisch uitzicht!”

 

Anoniem aan het woord

“Als er ijs ligt in de winter, wordt er in de gracht geschaatst (samen met de buurt en we drinken warme chocolademelk).”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

2002

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

460 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

271 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

191 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Groot dakterras, heerlijk ontbijten met het voorjaars zonnetje

 

Prachtig uitzicht (terwijl je daar ontbijt)

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's