Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 209.500,- v.o.n.
Status: Verkocht

Omschrijving

LET OP! Bij deze woning zijn er geen bijkomende kosten voor de overdracht, dus geen overdrachtstbelasting en notariskosten (leveringsakte).

Een bijzonder object in zijn soort die vrij uitzicht biedt over de (jacht)haven van Stavenisse. Wij heten u graag welkom bij de Stoofdijk 8. Een ruim opgezette en in 2004 volledig nieuw gebouwde en compleet geïsoleerde woning. Het object biedt door de toegekende gemeentelijke bestemming (‘gemengd) vele gebruiksmogelijkheden waaronder een kantoor-/praktijkruimte aan huis. Ook het gebruik als deeltijdwoning is zeker een goede optie. Welkom in uw nieuwe (t)huis.

Indeling:
De woning betreedt u vanuit de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast (9 groepen – dubbel tariefmeter), een radiator en een vaste kast. Vanuit deze ruimte loopt u door naar de twee aanwezig zijnde slaapkamers, de badkamer en/of de inpandige garage.

Slaapkamers.
Beiden slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en een radiator. De slaapkamer aan de achterzijde biedt middels diverse openslaande tuindeuren toegang tot achtertuin/binnenplaats.

Badkamer.
Een nette geheel badkamer die voorzien is van mechanische ventilatie, een radiator, 2e toilet, een badmeubel (met wastafel), een ligbad en een douchecabine.

1e Verdieping:
Vanuit de entree/hal neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping. Komende op deze verdieping heeft u toegang tot deels betegelde toiletruimte (met mechanische ventilatie, fonteintje en closet) en/of de ruim opgezette woonkamer.

Woonkamer.
De woonkamer zal menigeen bekoren door het fraaie uitzicht wat u vanuit deze ruimte heeft op de nabij gelegen haven. De woonkamer beschikt over een laminaatvloer, radiatoren, een Tv-/telefoonaansluiting en een vaste kast.

Aangrenzend aan de woonkamer zijn de open keuken en het dakterras gelegen.

Keuken.
Het keukenblok is in een U-vormige opstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, afzuigkap, oven en een 6-pits gaskookplaat. Aan bergruimte in deze keuken tevens geen gebrek.

2e Verdieping:
De tweede verdieping is in gebruik als een bevloerde bergzolder. De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap.

Algemeen:
Aan de achterzijde van het object is er een beschutte binnenplaats/achtertuin gelegen. Deze ruimte is geheel bestraat en u treft er een houten berging aan.
Op de 1e verdieping bereikt u vanuit de woonkamer tevens een ruim bemeten dakterras.

Garage:
Deze inpandige garage is zowel van binnen als buiten bereikbaar. Door zijn separate buitentoegang is deze ruimte ook uitermate geschikt voor een kantoor-/praktijkruimte aan huis. De garage is verder voorzien van een keukenblok (met warm-/koud aansluiting) en een paneeldeur (elektrisch bedienbaar).

Bijzonderheden:
• De woning is volledig geïsoleerd
• De woning wordt verwarmd middels een Cv-combiketel (2004)

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Er is een perfecte duiklocatie ,ook een klein strandje aan het einde van de haven het is een gezellig dorp met een getijde haven . Aan de haven is een restaurant en een klein bruin cafe We hebben altijd naar onze zin gewoond in Stavenisse., Daarom houden we een kleiner huis aan en er altijd weer naar toe kunnen Zodat we ons vakantie gevoel ( wat we het hele jaar hebben hier op Stavenisse )niet kwijt raken”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

137 m²

Buitenruimte

Tuin

Plaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's