Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 119.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze gezinswoning in Händelstraat ligt in de "Componistenbuurt" ten westen van de stad. Dit is een rustige en kindvriendelijke wijk nabij scholen, kinderopvang, winkels en sportvoorzieningen.

De jaren '30 woning ligt aan een brede straat met voldoende parkeermogelijkheden. Via de 3 meter diepe voortuin, komt u bij de entree van de woning. Deze woning heeft een L-vormige woonkamer met een deur naar de achtertuin en erker aan de voorzijde Hier vandaan kijkt u uit op een speeltuin met voetbalveldje, ideaal voor jonge gezinnen!

De keuken is eenvoudig, maar biedt voldoende mogelijkheden. In de bijkeuken bevindt zich het toilet wat netjes is betegeld. Daarnaast zijn de wasmachine en de droger er opgesteld. De CV is van het merk AWB uit 2006.

Via de bijkeuken komt u in de achtertuin met achterom. De tuin is gelegen het zuidwesten. De berging is keurig en voorzien van licht en elektriciteit.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan en een badkamer met toegang tot een groot dakterras. Via een vaste trap komt u op de ruime geïsoleerde zolder.

Kortom, een interessante woning met veel mogelijkheden in een goede buurt!

Geïnteresseerd? Wij leiden u graag rond!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben 12 jaar lang genoten van de Händelstraat 31 in het mooie Leeuwarden. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dank zij de grote ramen heb je veel licht in huis. Met de openslaande deur ben je direct in de achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

311 m³

Woonoppervlakte

79 m²

Perceeloppervlakte

83 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

nabij invalswegen

 

prettige buurt/ woonomgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: