Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ziekenhuisstraat 1 Hengelo Ov.

Wonen in het centrum van Hengelo met alle voorzieningen op loopafstand in een autoluwe straat en parkeren op eigen terrein? Wij mogen deze vooroorlogse, sfeervolle en geheel gerenoveerde twee onder één kapwoning met 3 slaapkamers, open keuken en ruime berging onder uw aandacht brengen. Let hierbij op de authentieke details zoals het glas in lood.

Indeling:
Begane grond:
Zij entree, woonkamer met open keuken, achterportaal en badkamer.

Vanuit de hal komt u in de woonkamer welke is voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer is opgedeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. Hier bevindt zich tevens de sfeervolle inbouwkeuken in landelijke stijl welke is voorzien van een koelkast met 3 laden diepvries, vaatwasser (2017), 5 pits kooktoestel met oven en een afzuigkap uitgevoerd als een schouw. Het aanrechtblad is van composiet en bevat een porseleinen gootsteen.

Vanuit de keuken komt u via het achterportaal in de badkamer welke in 2017 is vernieuwd. De douchehoek, het hangende toilet met ingebouwde spoeling en de wastafel met ombouw zijn modern en licht en uitgevoerd in wit/bruine tinten.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, 3 slaapkamers en toilet.

Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers van respectievelijk 6, 8 en 9 m² welke alle zijn voorzien van een laminaatvloer. Tevens een ruime multifunctionele ruimte waarin een 2e toilet, de cv ketel en de aansluiting voor wasmachine en droger. Het dakvenster zorgt voor het benodigde daglicht.

Tuin en berging:
De aangebouwde berging is ruim (14 m²) en biedt naast de bergruimte een plek om in te werken. De tuin is gelegen op het noord oosten en biedt veel privacy.

Overige bijzonderheden:
Bouwjaar omstreeks 1905. Warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een AWB HR Cv ketel uit 2006 (eigendom). De perceeloppervlakte bedraagt 109 m², de gebruiksoppervlakte 85 m² en de woning heeft een inhoud van circa 338 m³. Er is een mogelijkheid tot het parkeren van een auto op eigen terrein naast het woonhuis.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier al bijna vijftien jaar met heel veel plezier gewoond. Het huis voelt ruim en licht in alle jaargetijden en heeft een hele praktische en gezellige indeling. De nabijheid van het centrum is heel handig, maar toch is het straatje rustig met relatief weinig verkeer. De tuin is niet heel groot, maar biedt wel veel privacy. Onze kinderen spelen ook altijd veel voor op straat en nu ze ouder zijn ook op het plein van de Titus Brandsma school. Al met al een mooie plek om te wonen, maar nu er ook thuis gewerkt wordt iets te klein voor ons.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1905

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

338 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

109 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

40 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellig en rustig straatje

 

Veel kinderen in de straat

 

Het huis is fijn licht door alle ramen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's