Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden en bijzonder sfeervol afgewerkte hoekwoning met charmante woonkamer, zonnige serre, 4 slaapkamers en een grote tuin op het zuiden. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is volledig voorzien van dubbele HR++ beglazing. Een comfortabele woning vol karakter!

De verkoper vertelt:
“Wij hebben hier met heel veel plezier gewoond. De woning is gelegen in het oude deel van Warnsveld, dichtbij diverse voorzieningen (winkelcentrum Dreiumme) en het bos. Haar charmante karakter is niet het enige wat opvalt wanneer je deze woning betreedt. Het zijn de prachtige houten vloeren, de afwerking, de rustige ligging en de heerlijke tuin die deze woning zo aantrekkelijk maken. Een fijn huis waar menigeen zich ongetwijfeld direct thuis zal voelen.”

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de fraai aangelegde voortuin bereik je de hoofdentree van de woning. De ontvangsthal met toiletruimte, praktische trapkast en trapopgang naar de verdieping, biedt toegang tot de sfeervolle woonkamer. De woonkamer is evenals de hal voorzien van een mooie houten vloer, die de ruimtes een rijk en warm karakter geeft. Grote raampartijen in de voor-, zij- en achtergevel zorgen voor uitstekende lichtinval terwijl de openhaard garant staat voor vele knusse avonden. Fraaie schuifdeuren met glas-in-lood ramen geven toegang tot de zonovergoten serre, waar je kunt genieten van het uitzicht op de vogelrijke tuin.

De woonkamer staat in directe verbinding met de keuken. De keukeninstallatie met houten werkblad is geplaatst in praktische U-opstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, oven, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Een keukendeur biedt evenals de serre toegang tot de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers en een nette badkamer gesitueerd. De badkamer is betegeld in een lichte terra/witte kleurstelling. De ruimte beschikt over een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator. De slaapkamers zijn alle keurig afgewerkt en voorzien van een fraaie laminaatvloer en praktische inbouwkast.

Tweede verdieping:
De overloop op de tweede verdieping biedt toegang tot een riante vierde slaapvertrek. Ook deze kamer is smaakvol afgewerkt en beschikt over een wastafel en diverse praktische inbouwkasten. Door de grote dakkapel wordt de ruimte op deze verdieping optimaal benut.

Tuin:
Naast een voortuin en zijtuin met eigen oprit, beschikt de woning over een zonnige, op het zuiden gelegen achtertuin met vrijstaande stenen schuur. Door de rustige ligging ervaar je hier optimale rust en privacy. Een heerlijke plek voor kinderen om te spelen, met het gezin te tafelen of lange zomeravonden te genieten van de avondzon.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1961

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

396 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

279 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

182 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's