Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wie wil hier nu niet wonen? Dit is uniek(!)
U kunt nu wonen in een ruime hoekwoning met een aangebouwde slaapkamer en badkamer op de begane grond, zonne-energie en een vrijstaande stenen garage op 259 m² eigen grond(!).
U kunt heerlijk van de zon genieten in 63 m² achtertuin op het westen met achterom en een aangebouwde stenen berging.

En dan ook nog eens in de zeer gewilde wijk Westeinde aan de westkant van Leeuwarden dichtbij diverse ontsluitingswegen en het bruisende centrum van de stad. In deze groene wijk met vele waterpartijen heeft u een winkelcentrum en zijn er scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs) in de directe omgeving.

Via de diepe voortuin komt u bij de entree van de woning met een ruime hal. U krijgt heerlijke warme voeten door de elektrische vloerverwarming in de ruime woonkamer met vloerisolatie. U loopt zo door naar de moderne half open keuken (2013) met diverse inbouwapparatuur. Via de kamer komt u in de extra slaap(werk)kamer met een schuifpui naar de voortuin en aansluitend de badkamer met tweede toilet en wastafel. Er is hier vrij eenvoudig een douche en of bad te creëren.

In de tweede hal met toilet heeft u de opgang naar de eerste verdieping met overloop en bergruimte. De drie slaapkamers zijn ruim. In de moderne badkamer (2010) kunt u gebruik maken van de douche, het toilet of de wastafelmeubel. Hier kunt u ook de was doen.

Via een vaste trap komt u op de ruime overloop van de tweede verdieping. Hier treft u bergruimte en de CV-combiketel (huur). De ruime zolderkamer heeft een wastafel en een dakraam.

Kortom: een woning die het bezichtigen de moeite waard is!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

525 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

259 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Scholen en winkels vlakbij ook de binnenstad is snel bereikbaar.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's