Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

'New Limits', de locatie van het vroegere stadskantoor, heeft in 2007 plaats gemaakt voor dit appartementencomplex. Er zijn veel verschillende type appartementen gerealiseerd waardoor er een gevarieerd publiek op een prettige manier woont. En voor iedereen zijn er praktische voorzieningen in de directe omgeving;

- Winkelcentrum de Clinckhoeff is op loopafstand gelegen. Voorzieningen op wijkniveau zijn er volop, denk hierbij aan een supermarkt, apotheek, een bloemist, een Zeeman, een cafetaria en openbaar vervoer.

Mocht je meer winkels willen bezoeken, of heerlijk van het uitgaansleven willen genieten dan is de binnenstad van IJsselstein met 5 minuten te bereiken;

- De binnenstad van IJsselstein is levendig, karakteristiek, gezellig, heeft een gevarieerd winkelaanbod en beschikt over zeer goede restaurants.

Dan het appartement: parkeren kan in de afgesloten parkeerkelder (heerlijk warm waardoor krabben in de winter niet nodig is). In de parkeerkelder is ook de (privé) berging gesitueerd. Met de lift kan je naar de tweede verdieping. Luxe toch?

Indeling;

Het betreft een keurig 2 kamer appartement met aan de voorzijde uitzicht over de grote binnentuin.

Entree/hal met toegang tot de meterkast, bergruimte, toilet, badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken.

De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi oven magnetron.

De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Bijzonderheden:
- Energielabel betreft een voorlopig energielabel A;
- Parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage;
- Alle wenselijke voorzieningen op zeer korte afstand gelegen;
- De servicekosten bedragen € 82,14 per maand;
- Oplevering kan snel.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

188 m³

Woonoppervlakte

58 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's