Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze woning is uniek!
Het betreft een recent gerenoveerd en werkelijk schitterend ingericht en afgewerkt vierkamerappartement van ca. 98 m² op de 8e verdieping met breed balkon (ca. 14m²) dat prachtige vergezichten biedt richting de Arena en de Rembrandt-toren met separate box in de onderbouw. De woning is vanaf 2014 tot heden gerenoveerd en gemoderniseerd.

Kenmerkend voor de omgeving is de vele nieuwbouw met luxe woningen, waterpartijen, groenvoorzieningen en allerlei sportfaciliteiten waaronder een atletiekbaan, een fitnesspark, tennisbanen en voetbalveldje. Wonen in een groene omgeving met vele recreatiemogelijkheden rond de Gaasperplas, het Diemerpark en met de metro bereikt u gemakkelijk het bruisende centrum van Amsterdam, maar ook het Arena gebied met zijn vele uitgaansmogelijkheden. Het appartement ligt zeer gunstig ten opzichte de A9, A10 en de S112 (Gooiseweg) en is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken. Op loopafstand van de metrohalte Kraaiennest en Ganzenhoef of met een van de busverbindingen zowel overdag als 's nachts naar CS of Schiphol. Vrij parkeren op de openbare weg.

Indeling: entree, uitgebreide meterkast, woonkeuken met eigentijdse hoogglans witte keukeninrichting v.v. luxe inbouwapparatuur waaronder een koffie-apparaat, oven, koelkast/vriezer, combimagnetron, vaatwasser en gaskookplaat. De royale woonkamer en twee slaapkamers bieden beiden toegang tot het riante en overdekte balkon dat veel privacy biedt en over de gehele breedte van het appartement is gesitueerd. De woonkamer is straks gestuukt met een TV-scherm dat ín de muur is verwerkt, eikenhouten vloerbedekking v.v. vloerverwarming, tussenhal met garderobekast en 3 slaapkamers waarvan één met een Dressing Room met de opstelling van de stadsverwarmingsunit en wasmachine. Luxe volledig betegelde toiletinrichting met zwevend toilet, fonteintje en lichtsensor, moderne volledig betegelde badkamer met Whirlpool-bad v.v. geluidsinstallatie, wastafel, designradiator en separate douchehoek.

Dit appartement dat gelegen is op de 8e etage en beschikt over een eigen berging op de begane grond, maar het complex heeft ook nog een algemene fietsenberging.

Bijzonderheden:
• De woning is eigentijds ingericht en afgewerkt
• De woning is v.v. 8-groepsvloerverwarming
• De VVE is actief en gezond en er wordt jaarlijks vergaderd.
• De servicekosten bedragen € 219,96 euro per maand maar dit is incl. ca. €80,- voorschot in de stookkosten.
• De erfpacht is afgekocht tot 30-12-2054
• Energielabel B
Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1971

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

302 m³

Woonoppervlakte

98 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's