Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bijzonder fijne en instapklare gezinswoning gelegen op een mooi gedeelte van het Leestensepad. De lichte woning beschikt over een royale woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en vier slaapkamers. Vrijwel de gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en beschikt over energielabel C.

De verkoper vertelt:
“Deze mooie en lichte woning ligt in een schone, verzorgde, rustige en kindvriendelijke wijk nabij alle voorzieningen. Zo zijn er meerdere scholen en sportgelegenheden in de omgeving en ligt winkelcentrum Dreiumme op loopafstand. Achter het huis bevindt zich een leuk speeltuintje, dat binnenkort wordt vernieuwd. Het centrum van Zutphen ligt op fietsafstand. Doordat de woning aan een groenstrook met fietspad grenst, is er geen overlast van verkeer. Warnsveld is centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Doetinchem met goede uitvalswegen richting de snelweg. De woning is bovendien goed onderhouden en helemaal af!”


Indeling van de woning

Begane grond:
Via de ontvangsthal met toiletruimte, meterkast en trapopgang bereik je de ruime woonkamer. In de woonkamer ligt een nette laminaatvloer. De praktische trapkast zorgt voor extra bergruimte en twee openslaande deuren geven toegang tot de fijne tuin. De open keuken met hoekopstelling is gelegen aan de tuinzijde en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamer en de badkamer. Ook in de slaapkamers ligt een nette laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wandcloset en een wastafelmeubel.

2e verdieping:
Op de zolderverdieping is de vierde slaapkamer gesitueerd. De slaapkamer is dankzij de dakkapel een mooie riante ruimte. Op de overloop bevinden zich de witgoedaansluiting en cv-opstelling.

Tuin:
De mooie onderhoudsvriendelijke tuin is onlangs opnieuw aangelegd. De tuin beschikt over een achterom en is grotendeels betegeld. Achterin staat een vrijstaande stenen berging, het dak hiervan is recentelijk vernieuwd.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1981

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

387 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

140 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

80 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's