Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 529.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nieuwe Grensweg 178 te Hengelo

Wilt u VRIJSTAAND wonen in het buitengebied van Hengelo op een UNIEKE, geliefde locatie op een uiterst royale kavel (circa 1 hectare) met stallingsruimte, volop bergruimte, carports en een overdekte veranda ? Dan heeft u gevonden wat u zoekt........De ideale plek voor liefhebbers van het buitenleven of wonen in combinatie met bijvoorbeeld het houden van kleinvee of paarden.

Midden in het prachtige en geliefde buitengebied van Driene vinden we op een perceel van bijna 1 hectare deze ruime en uitstekend onderhouden villa. Op het perceel zelf staan meerdere opstallen. Door de unieke ligging van de woning tussen onder meer weidegrond, tuinen en het Lonnekermeer is dit een uniek object en daarmee een unieke kans voor de tuin- en paardenliefhebber. Het woonhuis is in 1987 uitgebouwd met onder meer een fraai geïntegreerde serre en veranda.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met garderobe, trapopgang naar de 1e verdieping, toilet, badkamer, kantoorruimte, slaapkamer, bijkeuken, keuken met toegang tot de kelder, eetkamer, woonkamer, tuinkamer.

De woonkamer is L-vormig en meet een oppervlakte van 37 m². Het geheel is opgedeeld in een tuinkamer (16 m²) en een zithoek (21 m²) rondom de open haard. Beide vertrekken geven u als bewoner maximale lichtinval en uitzicht op de omliggende omgeving, waardoor u het gevoel van buitenleven ook binnen zult ervaren.

De open keuken, met eiken inbouwkeuken, biedt voldoende plaats voor een ruime eettafel. De inbouwkeuken zelf is voorzien van de navolgende apparatuur: vaatwasser, 4 pits keramische kookplaat, heteluchtoven, afzuigschouw en een koelkast. Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, de kelder en de hal.

De bijkeuken is royaal bemeten (9 m²) en biedt plaats aan de wasmachine, wasdroger, een driebloks keukeneenheid met rvs spoelbak en een vaste kast.

Op de begane grond bevinden zich onder meer een slaapkamer, badkamer en kantoorruimte/slaapkamer.

De ''Master Bedroom'' bevindt zich op de begane grond en meet een oppervlakte van circa 20 m². Het geheel is speels ingedeeld, heeft de beschikking over vaste kastruimte en tv aansluiting. Het kantoor, gelegen aan de voorzijde van de woning, meet een oppervlak van 7 m².

De badkamer is klein van uitvoering, doch wel compleet. Als sanitair heeft u de beschikking over douchegelegenheid, dubbele wastafel met ombouw en een radiator. Ventilatie geschiedt zowel via de natuurlijke weg als mechanisch.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kastruimte, twee slaapkamers voorzien van wastafels met warm- en koud water voorzieningen en een royale bergzolder. Gezien de afmetingen van 16 en 15 m² mogen we met recht spreken van royale slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot de ruime bergzolder (boven de living en de tuinkamer) en een royale inloopkast.
De ruime bergzolder biedt voldoende mogelijkheid tot het opbergen van uw spullen.

Tuin, berging, carports, stallingsruimte:
De woning is landelijk gelegen, te midden van bossen en weilanden en te bereiken via een eigen toegangsweg.
Twee flinke carports (totaal circa 36 m²) bieden u de mogelijkheid uw auto's riant en droog te parkeren.

De paardenstalling is vrij gelegen, opgedeeld in een aantal compartimenten en meet een totaaloppervlakte van 35 meter. Daarnaast vinden we er nog een schapenhok (10 m²), fietsenhok (12 m²) en een blokhut (4 m²) voor de kippen.
Kortom, ideale ruimtes voor uw bedrijf aan huis of hobby matige activiteiten.

De tuin is rondom gelegen. Een groot deel van de kavel is weidegrond en wordt nu beweid door onder meer schapen.
Naast dat het een prachtig gezicht is vinden we hier alles terug wat het buitenleven ons te bieden heeft. Rust, ruimte en de aanwezigheid van dieren naar keuze. Voor de paardenliefhebber zijn er mogelijkheden te over in de huidige opstelling ! Ook is een deel van de tuin aangelegd met bestrating, borders en gazon. Kortom, de tuinliefhebber komt volop aan zijn trekken.

Parkeervoorzieningen:
Er zijn voldoende plekken op het erf of onder de dubbele carport om uw auto te parkeren.

Overige bijzonderheden:
De perceeloppervlakte bedraagt 9355 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 600 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Nefit Econline Cv-ketel van het bouwjaar 2002 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1900

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

159 m²

Perceeloppervlakte

9355 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

9550 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's