Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 525.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen aan het Plein
Deze 30-er jaren woning is gelegen in geliefde Planetenwijk en heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over het plein en aan de achterzijde een diepe achtertuin met achterom. De woning beschikt over diverse originele details als glas-in-lood, paneeldeuren, een erker aan de voorzijde en apart vormgegeven uitbouw aan de achterzijde.

De locatie is meer dan centraal te noemen. Het is niet alleen de uitvalsbasis voor een mooie fietstocht door de duinen maar ook supermarkten, het Plesmanplein, De Cronjestraat, openbaar vervoer en vele sportvoorzieningen bevinden zich op loopafstand.

Begane grond:
entree, vestibule met garderobe en meterkast, gang, trapkast, modern toilet met fonteintje en trapopgang. Doorzonkamer met erker aan de voorzijde, half open L-vormige keuken voorzien van koelkast met vriesvak, magnetron, 5 pits-gasfornuis, oven en vaatwasser. Uitbouw van de woonkamer en deur naar de achtertuin. Achterin de tuin de vrijstaande berging.

Eerste verdieping:
overloop met het originele tegelwerk en de paneeldeuren met glas-in-lood. Aan de voorzijde kleinere slaapkamer en grote slaapkamer met inbouwkast. Aan de achterzijde eveneens grote slaapkamer met inbouw kasten en toegang tot het balkon. Aan de achterzijde badkamer met vaste kast, wastafel en inloopdouche. Separaat toilet en trapopgang.

Tweede verdieping:
grote bergzolder met aan voorzijde dakkapel, opstelling voor wasmachine en C.V. ketel. Aan achterzijde slaapkamer met vaste kast en dakkapel.

Goed om te weten:
- Heerlijk gezinshuis
- Jaren 30 woning met erker
- Veel originele details aanwezig
- Uitzicht over het plantsoen
- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing
- C.V. ketel Remeha Tzerra 2017
- Elektra 5 groepen, 1 aardlekschakelaar
- Oplevering in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Vorig jaar heb ik bezoek gehad van een man die in ons huis met zijn ouders heeft gewoond. Zij waren de eerste bewoners. Deze man was benieuwd of wij er ook met zoveel plezier wonen als hij. Hij vond dat wij er een heel mooi huis van hebben gemaakt. Toen wij het huis kochten was het nog helemaal in de oude staat in 1987. Er waren beneden maar 2 stopcontacten! Ik vond het ook bijzonder om te horen dat er in de oorlog onderduikers in het suite stel verborgen hebben gezeten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1938

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

138 m²

Perceeloppervlakte

140 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Mijn huis is zeer geschikt voor een gezin met kinderen. Scholen, sportvelden en zwembad zijn op loopafstand. Het is een rustige buurt met veel dertiger jaren woningen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's