Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze zeer lichte, ruim bemeten en goed onderhouden eengezinswoning is gelegen op een rustige locatie in de wijk Zielhorst. De woning is gelegen aan een woonerf, waardoor er zeer weinig verkeer is. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een aangebouwde, stenen berging en een parkeerplaats op eigen terrein (volledige bestrating). De achtertuin heeft een gunstige zonligging (westen) met een prachtige houten veranda inclusief berging.

Locatie:
De woning is gelegen in de wijk Zielhorst die bekend staat als een fijne woonwijk waar je alles binnen enkele minuten fietsen kunt bereiken. Zo is dit met speelgelegenheid voor alle leeftijden, scholen en verschillende winkels een gezellige en ruim voorziende woonwijk. In de buurt ligt het grote winkelcentrum Emiclaer en het NS station.
Voor de gezelligheid van de grote stad stap je op de fiets en ben je binnen 10-15 minuten in de bruisende binnenstad van Amersfoort.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toilet. Tuingerichte woonkamer met trapkast en deur naar de tuin. Halfopen keuken in L-opstelling voorzien van een oven en 4-pits gaskookplaat.

Eerste verdieping:
De verdieping heeft 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 10,4, 11,3 en 8,8 m2. Badkamer met douchehoek, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Voorzolder met cv-opstelling en wasmachineaansluiting. Zolderkamer met dakraam.

De fraai aangelegde achtertuin met achterom is gelegen op het westen. Achterin de tuin staat een prachtige houten veranda inclusief berging.

De prima locatie in de buitengewoon gemoedelijke woonwijk en de nette afwerking zullen ervoor zorgen dat u zich snel thuis voelt in deze heerlijke woning.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“We hebben de tuin een aantal jaren geleden volledig nieuw vormgegeven, stroom aangelegd en een buitenkraan geïnstalleerd. Wij genieten elk moment waarop het kan van onze tuin en de veranda die we hierin hebben gebouwd. De veranda maakt het mogelijk tot in de late avonduurtjes met vrienden en familie van het buitenleven te genieten. Het is een zeer kindvriendelijke buurt met verschillende speeltuinen in de directe omgeving. Wij vinden het zelf erg fijn dat veel faciliteiten zich allemaal op loopafstand bevinden. We kunnen met de kinderen lopend naar de speeltuin, we brengen de kinderen lopend naar school, moeten we met het OV dan kunnen we lopen naar het NS-station. Een snelle boodschap? Geen probleem, we hebben een winkelcentrum op loopafstand. Mocht je dan toch wat verder weg moeten zijn dan is dat nog geen probleem. Vanaf de woning ben je binnen een paar minuten op de snelweg. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat we ons nooit hoeven af te vragen of we wel in de buurt van ons huis kunnen parkeren, met de parkeerplaats op eigen terrein en tevens voldoende parkeergelegenheid in de buurt.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

325 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Parkeren op eigen terrein

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's