Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit keurige 3-kamerappartement van 60 m2 is gelegen op de negende verdieping van dit goed onderhouden complex. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt beheerd door een actieve Coöperatieve Flat Vereniging.

Indeling:
Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de eerste slaapkamer, de afgesloten keuken, de badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafel en de wasmachine aansluiting, het separate toilet en als laatste de woonkamer. De woonkamer is aanzienlijk vergroot door het openbreken van muur naar de voormalige tweede slaapkamer. Deze ruimte is vrij makkelijk weer af te sluiten. Vanuit deze zijkamer heb je toegang tot het op het zuiden gesitueerde balkon. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling zijn de bijgesloten plattegronden te bekijken

Ligging:
De woning ligt in een zeer rustig en groen deel van stadsdeel Osdorp. Op loopafstand vind je een diversiteit aan winkels (Osdorpplein en Tussenmeer) en openbaar vervoermogelijkheden (tramlijn 17 en diverse busverbindingen). In de nabijheid van het appartement vind je recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark) en uitvalswegen (A4, A9 en A10). Rondom het complex zijn er tevens voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) wordt betaald uit de servicekosten.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1967
-Lidmaatschapsrecht (Let op! Alleen te financieren bij de SNS Bank)
-Servicekosten bedragen € 204,83 p.m. (inclusief stookkosten, opstalverzekering, zakelijke lasten, erfpacht en reservering onderhoud)
-Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Door de ruime woonkamer is het fijn om gasten te ontvangen. Vooral met oud en nieuw is dat een groot feest, door het prachtige uitzicht over de stad. De lichtinval in het huis is heel prettig. Wie wordt er nu niet gelukkig van een mooi en zonnig huis.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

195 m³

Woonoppervlakte

61 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Mediamarkt

 

Nike outlet

 

G-Star outlet

 

Park

 

Zwembad

 

Snelweg

 

Buurt activiteiten en festivals

 

Sloterplas

 

Treinstation

 

15 min naar schiphol

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's