Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim en keurig verbouwd 3-kamer appartement met een vrij uitzicht over natuurtuin De Wiedijk,

Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 66 m2 en is gelegen op de derde verdieping van het goed onderhouden complex ‘Sloterplas I’. Zoals de naam al doet vermoeden is het complex gelegen aan de zuidoever van de schitterende Sloterplas met zijn lommerrijke omgeving. Het complex is voorzien van een liftinstallatie, een eigen huismeester en wordt professioneel beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de hal van waaruit er toegang is tot de afgesloten keuken, de badkamer (welke is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting), het separate toilet, de twee slaapkamers en de lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het op het zuiden gesitueerde balkon. Tevens heeft het appartement nog de beschikking over een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling zijn de bijgesloten plattegronden te bekijken.

Ligging:
De rust, ligging en locatie zijn de kenmerkende punten van dit complex. Gelegen aan de Sloterplas en het Sloterpark staat dit garant voor talloze activiteiten dichtbij de woning: joggen, fietsen, watersport en dergelijke. Alles is er mogelijk! In de nabije omgeving is er tevens volop winkelaanbod (het Osdorp- en het Sierplein). De openbaar vervoer mogelijkheden zijn tevens zeer goed geregeld. Nabij het complex vind je tramlijn 1 en 17, Station Lelylaan en diverse goede busverbindingen. De uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Rondom het complex is er tevens voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vereniging van Eigenaren:
Het complex wordt professioneel beheerd door een actieve vereniging van eigenaren. De maandelijkse servicekosten bedragen € 206,54 per maand (inclusief voorschot stookkosten, opstalverzekering en reserveringen voor groot en klein onderhoud).

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op een perceel grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 90,30 . Dit is een vast bedrag tot en met 15-10-2035. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurende erfpacht van 1937 van toepassing welke zijn gewijzigd in 1955. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 206,54 p/m (inclusief voorschot stookkosten, opstalverzekering en reserveringen voor groot en klein onderhoud).
- Erfpachtcanon bedraagt € 90,30 per jaar (vast tot 15-10-2035)
- Woonoppervlakte bedraagt 66 m2
- Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1962

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

210 m³

Woonoppervlakte

66 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's