Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

U wilt in een goed onderhouden en gemoderniseerde woning wonen en dan ook graag in de gewilde woonwijk Aldlan? Dan is deze "instapklare" woning mogelijk voor u(!).

Deze "lichte" tussenwoning ligt in een mooi deel van de wijk Aldlan en u loopt zo naar de basisscholen, gezondheidsvoorzieningen en een winkelcentrum. Daarnaast bent u ook zo de wijk weer uit naar de uitvalswegen richting Heerenveen, Drachten en Harlingen. Op de fiets bent u in 10 minuten in het bruisende stadscentrum. U kunt makkelijk de auto parkeren want er is voldoende parkeergelegenheid.

Via de ongeveer 6 meter diepe voortuin met een vrijstaande stenen berging aan groenvoorziening, komt u bij de entree van de woning. Via de hal met toilet komt u in de moderne half open keuken met diverse inbouwapparatuur. De lichte tuingerichte woonkamer heeft een ruim uitzicht op de tuin. U kunt de hele dag van de zon genieten want de tuin met achterom ligt op het zuidwesten.

Op de eerste verdieping komt u via de overloop in de drie ruime slaapkamers en de moderne badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel

De tweede verdieping heeft een ruime overloop met de wasmachine-aansluiting en de Remeha Avanta CV-installatie (2007). U treft hier ook de ruime zolderkamer aan met veel bergruimte.

Let op: de vraagprijs is een vanaf prijs!

Nieuwsgierig? Tot ziens tijdens een bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en bij zonneschijn heerlijk in het zonnetje. De achtertuin is gelegen op het zuid westen dus vanaf een uur of 12 heerlijk genieten van de zon in de achtertuin.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Speeltuin

 

Genoeg parkeergelegenheid

 

Rustig gelegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: