Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Eindelijk(!) Een lekker licht, comfortabel 3-kamer(hoek)appartement gelegen op de 3e etage met lift. Vanuit de 40 m² woonkamer met laminaatvloer hebt u een prachtig weids uitzicht. U kunt ook heerlijk genieten van de zon en het uitzicht op het ruime terras. Uw auto kunt u altijd kwijt op uw eigen afgesloten parkeerplaats. En als u een Cambuur supporter bent, heeft u een eretribune want u kunt door het zijraam de wedstrijd volgen(!).

Het fraaie appartementencomplex is in 2006 opgeleverd en daardoor uitstekend geïsoleerd. Door de centrale ligging bent u zo bij alle voorzieningen zoals het winkelcentrum Cambuurplein, de Centrale en u zit zo op de uitvalswegen.

U komt via de ruime en fraaie centrale hal met beveiligde videofoon installatie bij de liften en de inpandige bergingen op de begane grond. Met de lift gaat u naar de derde etage. De ruime portiek biedt u toegang tot de entree van de woning met een ruime hal en toilet. De badkamer heeft antisliptegels, een inloopdouche en een wastafelmeubel. In de inpandige berging treft u ook de wasmachineaansluiting en de Intergas CV-combiketel aan. De twee slaapkamers hebben vaste kasten. U kunt heerlijk koken in de moderne en lichte half open keuken met diverse apparatuur. De woonkamer is lekker licht en heeft rondom vrij uitzicht.

Er is een gezonde Vereniging van Eigenaren waardoor u geen zorgen heeft over bijvoorbeeld het onderhoud van het gebouw en de lift.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs voor een bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In strenge winter hadden achterburen de kachel continu aan. Door het zonnetje in huis is dat bij ons niet nodig. Iedereen heeft wel even een praatje, bijvoorbeeld als je de post ophaalt”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

264 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimte in appartement en wooncomplex

 

Ligging: vrij uitzicht, veel zon, aan binnenring van Leeuwarden dicht bij centrum, gangbare winkels. Zo de stad in en uit.

 

Sociale controle: je kent elkaar niet allemaal persoonlijk maar het is fijn te weten dat er op je wordt gelet.

 

Stilte: appartement is niet gehorig ondanks bedrijvigheid in woonomgeving.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's