Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Zeer goed onderhouden, grote 4-laagse terraswoning met 4 slaapkamers en zonnig terras!“

Fraai gelegen en grote 4-laagse terraswoning met (eventueel) 4 ruime slaapkamers, sfeervolle living met fraaie, sfeervolle houtkachel en zonnig terras, moderne en uitgebreide keuken, en complete badkamer met ligbad en aparte douche. De woning is zeer goed onderhouden, en met regelmaat aan de woonwensen aangepast.

De woning is verder gelegen in het meest kindvriendelijke deel van de Dronenwijk, het voormalige Schuitema-terrein, met veel ruimte voor kinderen om veilig met elkaar te spelen, te voetballen, etc. Bovendien ligt de woning centraal ten opzichte van uitvalswegen, NS-station, scholen, kerken en winkels. Aan de voorzijde is een autoluwe straat met ruimte voor parkeren, en aan de achterzijde het kindvriendelijk park.

Graag geven wij u een indruk van hetgeen u bij een rondgang in de woning mag verwachten.

Begane grond:
Entree (video-intercom met deuropener), hal met vloertegels, meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar, en aansluiting water) en inpandige berging met electra, voor het stallen van de fietsen en de nodige berg-/klusruimte.

1e verdieping (woonverdieping):
Hal/overloop met trapopgang naar 2e verdieping, en geheel betegelde moderne (2014) toiletruimte met wandcloset en hoekfontein.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het woongedeelte met fraaie houtkachel en schuifpui naar het zonnige terras (ca. 5 x 3 meter) op het zuiden. Terras is voorzien van een elektrisch bedienbare zonwering.

Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd met L-vorm opgesteld keukenblok, in hedendaagse uitvoering (2012), voorzien van een composiet werkblad, 5-pits (gas)fornuis, afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser, en koelkast met vriesvak.
Vanuit de keuken is er een schuifpui naar een (Frans) balkon. Gehele living is voorzien van een duurzame en ‘warme’ parketvloer.

2e verdieping:
Overloop met separaat, geheel betegeld 2e toilet met fontein en trapopgang naar de 3e verdieping. Aan de achterzijde zijn 2 ruime slaapkamers, beide met screens, en aan de voorzijde is een heel royale (hoofd)slaapkamer over de gehele breedte, met grote vaste kastenwand.
De tussengelegen badkamer is geheel betegeld, en ingericht met o.a. een ligbad, aparte douchecabine, wastafelmeubel en comfortabele vloerverwarming.

3e verdieping:
De 3e verdieping is nog geheel in te delen, thans ingericht als een open 4e kamer met slaap- en leefgedeelte (ideale plek voor nog thuiswonende tiener/jong volwassene). Via een deur is er toegang tot het zonnige dakterras.
Hier vindt u ook (de eventueel af te scheiden) opstelplaats cv-ketel (merk Vaillant, 2012), aansluitingen voor wasmachine en wasdroger, en uitstortgootsteen.

Bijzonderheden:
• Grotendeels aan de hedendaagse woonwensen aangepast;
• Fraaie en duurzame afwerking met laminaat- en parketvloeren;
• Grote gezinswoning, ook werken aan huis is mogelijk;
• Bouwjaar 1997;
• Inhoud ca. 475 m³;
• Woonoppervlakte: ca. 150 m²;
• Zonnig (zuiden) terras aan de woonkamer;
• Inschrijving VVE is gedaan, bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 196,60 per jaar (36% van het geheel van € 546,07);
• Mogelijkheden voor eventueel 4 of zelfs 5 slaapkamers;
• Oplevering in overleg, planning vanaf maart 2018;

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier bijna 20 jaar lang met heel veel plezier gewoond en genoten van de ruimte en gezelligheid in het huis. Nu de kinderen zijn uitgevlogen, wordt het voor ons tijd voor iets kleiners. Wat we vooral zullen missen als ons huis straks is verkocht: de heerlijke BBQ's op het zonnige terras in de zomer en de gezellige avonden en feestdagen met een brandende open haard in de winter!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1997

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

475 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Energiezuinig

 

Groene omgeving

 

Fijne lichtinval

 

Veel ruimte in huis. Geen inbraak. Kindvriendelijk .

 

Altijd heerlijke zon in huis waardoor je weinig energie verbruik.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's