Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 298.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bij het kopen van een woning is er eigenlijk maar één ding echt belangrijk, dat is de locatie. De locatie zit met deze woning in woonwijk De Gaarde wel goed!

Deze UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met DAKKAPEL en TUIN op het ZUIDEN is gesitueerd op een prachtige groene locatie en is zowel aan de voor- als achterzijde geheel vrij gelegen! Aan de voorzijde ligt de woning aan een groot speelveld met speeltoestellen voor de kleintjes en aan de achterzijde aan gemeentelijk groen met bomen.

Aan de binnenzijde van de woning treft u mooie ruimtes aan, de uitgebouwde woonkamer is sfeervol te noemen door de open haard. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en staat direct in contact met de luxe keuken voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. De begane grond is voorzien van vloerverwarming als bijverwarming in combinatie met een moderne tegelvloer. De aangebouwde stenen berging is van binnenuit bereikbaar en biedt voldoende opbergmogelijkheden!

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad, wastafel, designradiator en een tweede toilet. De kamers hebben prima afmetingen en zijn zeer geschikt voor kleine of opgroeiende kinderen.

De ruime zolderverdieping heeft een voorzolder waar zich de wasapparatuur en c.v.-installatie bevinden en vanuit hier heeft u toegang tot de vierde slaapkamer met een dakkapel aan de voorzijde en een groot Velux dakvenster aan de achterzijde. Het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde behoort bij deze woning tot de mogelijkheden.

Deze fraaie eengezinswoning is gelegen op korte afstand van winkelcentrum Het Rond met het NS-station, diverse uitvalswegen richting Utrecht en A-12. Ook is het zeer aantrekkelijk om met bijvoorbeeld de fiets naar Utrecht te fietsen door de uitstekende fietsverbindingen.

Bouwjaar: 1981. Inhoud: 461 m3. Woonoppervlak: 121 m2. Perceel: 160 m2.


Indeling:
Begane grond:
Entree/hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast met glasvezel, trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Uitgebouwde woonkamer met raampartijen en een grote schuifpui naar de achtertuin gelegen op het Zuiden en een vrije en besloten ligging.

Aan voorzijde gesitueerde keukenopstelling die is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: close-in boiler 15 liter, kookeiland met gaskookplaat en rvs-afzuigschouw, pannenlades, koelkast, combimagnetron, vaatwasmachine, spoelbak en voldoende werkruimte. Toegang vanuit de keuken tot de berging. De gehele begane grond is voorzien van een antraciet tegelvloer met vloerverwarming als bijverwarming en een convectorput bij de achtergevel.

De achtertuin heeft een heerlijke ligging op het Zuiden en is omgeven door bomen en groen.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers van 7, 12 en 13 m2, keurige badkamer voorzien van een ligbad, douche, tweede toilet, designradiator en een wastafel.

2e Verdieping:
Grote zolderverdieping met voorzolder waar zich de c.v.-ketel (bouwjaar 2010) bevindt en de opstelplaats voor wasapparatuur.

Ruime slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde, groot Velux dakraam aan de achterzijde. Bergruimte achter knieschotten en op de vliering.

Het realiseren van een dakkapel aan de achterzijde, behoort tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden:
- Vrije ligging, voor- en achterzijde gelegen aan groen;
- Uitgebouwde woonkamer;
- Moderne keuken;
- Complete badkamer met ligbad én douche;
- Tuin op het Zuiden;
- 4 slaapkamers;
- Dakkapel aan de voorzijde;
- Groene en geliefde woonwijk;
- Met de auto of fiets bent u zo in Utrecht;
- Op korte afstand van winkelcentrum Het Rond met NS-station;
- Exact gemeten;
- Voor de indeling, bekijk de bijbehorende plattegronden;
- Proef de sfeer door het bekijken van de video!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Er zijn mensen in de buurt die af en toe een activiteit organiseren op het speelveld voor kinderen en volwassenen.”

 

Anoniem aan het woord

“Ik heb 10 jaar naast nummer 4 gewoond. De bewoners hebben dit huis altijd zeer goed onderhouden. Wonen op dit plekje op de Kriekengaatde is super! Winkels, scholen en station op loopafstand. Fietsen naar Utrecht is prima te doen.”

 

Anoniem aan het woord

“Houten is heel prettig vertoeven met veel groen en alles op loopafstand te bereiken.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1981

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

461 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Snel bij A-27, A-12 en A-2

 

Goede parkeergelegenheid

 

Een heerlijk huis

 

Dit is een tophuis met een fantastische ligging in een heerlijke buurt.

 

In de winter hebben wij diverse keren hele gezellige avonden beleefd rond de open haard.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's