Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Duivenslaagte 2-004, 8346 KH De Bult

PUUR NATUUR. ONTHAASTEN. GENIETEN IN ZUIVERE BOSLUCHT EN RUST.

Aan de rand van bungalowpark de "Eese" gelegen halfvrijstaande recreatiebungalow met ca. 553m² eigen grond. Deze moderne bungalow is omstreeks 2005 aangepast, waardoor het recreatief wonen een nieuwe dimensie heeft gekregen. Luxe en comfort zoals u dat dagelijks zou willen ervaren.
In 2005 is de naastgelegen bungalow bij de bestaande bungalow aangetrokken waardoor er twee keer zoveel woonoppervlakte is ontstaan. Het interieur is gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken en badkamer. Er zijn onder andere drie royale slaapkamers en een bijkeuken.

De indeling van de bungalow is als volgt:
Entree, gang, meterkast, toilet, tussenhal, badkamer met douche, 2e toilet en vaste wastafel. 3 ruime slaapkamers, een zonovergoten woonkamer met open haard en grote raampartijen waardoor een prachtig uitzicht over het omliggende bos en overig natuurschoon. De riante keukenopstelling is voorzien van een 5-pits gaskookplaat met een afzuigschouw, een koelkast, een oven en een vaatwasser.
Voorts een bijkeuken met de opstelplaats ten behoeve van het witgoed. De c.v.-ketel (nefit HR combi-ketel bevindt zich bij de entree (plaatsingsjaar 2006).
De keurig aangelegde tuin biedt ondanks de open ligging voldoende privacy en heeft een riante buitenberging met overkapping en een houtopslag.
De tuin is gesitueerd op het zuidwesten waardoor hier nagenoeg de hele dag zon aanwezig is. Dit geldt overigens ook voor de woonkamer.

Bungalowpark de Eese is gelegen midden in het bos van het gelijknamige landgoed. Op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland in het kleine plaatsje de Bult vlakbij Steenwijk vindt u dit vakantiepark. Als bezoeker van het park kunt u genieten van rust en ongerepte natuur. De omgeving biedt ontspanningsmogelijkheden voor wandelaars, fietsers en watersportliefhebbers. Daarnaast is bungalowpark de Eese erg geschikt voor de cultuurliefhebbers onder ons.

Het park is bereikbaar vanaf de A32 (afslag Steenwijk-centrum), op 5 minuten van Steenwijk en op circa 40 minuten van Leeuwarden gelegen, 30 minuten vanaf en Zwolle en via de Noordoostpolder (Emmeloord) Amsterdam op circa 70 minuten rij-afstand.

Steenwijk is méér dan een gebied van water, wei, bos en hei. De binnenstad van Steenwijk heeft een uitgesproken historisch karakter en wordt omgeven door stadswallen en grachten. De Olde Veste, zoals Steenwijk ook wel wordt genoemd, roept herinneringen op aan een ver verleden, waarin het zich ontwikkelde tot een markt- en handelscentrum van formaat. Steenwijk kan bogen op een rijke historie. Opvallend in het stadsbeeld is de 86 meter hoge, uit 1467 daterende toren van de Sint Clemenskerk.

De omgeving heeft genoeg te bieden naast alle mooie fietsroutes naar o.a. De Weerribben, Giethoorn, Wanneperveen, De Wieden, Dwingelerveld en rondom de Eese.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Onze woning is prachtig gelegen in de bossen van de Eese. De omgeving is zitten meerdere geschiedeniskundige tereinen. Vlak bij het park liggen de sten koe en kalf. Op een klein stukje van de woning ligt een prachtige heide, daarin liggen verschillende grafheuvels. Ook heeft de Eese een rol gespeeld bij vliegerhorst Havelte, op de Eese zijn verschillende munitieopslagplaatsen geweest. En laten we de Koloniën niet vergeten. rondom de Bult liggen Frederiksoord, Wilhelminaoord en Willemsoord, allen gesticht door de Stichting van weldadigheid. En dit allemaal vlak bij Steenwijk, ook een plaats met een rijke geschiedenis. Als laatste en misschien wel een heel belangrijk punt is de ligging van de woning. Binnen 5 minuten zit je op de snelweg. Via deze weg kun je alle kanten op.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

320 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

553 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

392 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Alles Gelijkvloers

 

goed onderhouden huis en tuin

 

Prachtige omgeving, je bent zo in het bos en je kunt prachtig wandelen

 

Zwembad, tennisbaan en restaurant binnen handbereik

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's