Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zie je het al voor je? Na een drukke dag duik je de keuken in om het eten klaar te maken, eigenlijk willen de kinderen het liefst nog buiten spelen... Dat kan allemaal in deze woning... vanuit het keukenraam kijk je op het kleine speelveldje, dat naast de woning is gelegen. Dat wordt genieten!

Deze woning heeft alle kenmerken die je verwacht van een gezellig [t]huis in een kindvriendelijke omgeving. De indeling is praktisch. Verder zijn er ruime slaapkamers aanwezig en er is ook een mogelijkheid om thuis te werken in de ruime (extra) kamer op de begane grond.

Licht, ruimte, kindvriendelijk, sfeer, hét thuisgevoel. Deze kenmerken omschrijven dit fijne [t]huis. Kom gewoon eens binnen kijken!

Indeling:

De voordeur bereik je via de voortuin waar ook een grote trampoline staat. Ruime entree met meterkast, toilet, trapkast, trapopgang, toegang naar de werk-/speelkamer van circa 11 m². Deze ruime kamer op de begane grond is voorzien van een extra raam in de zijgevel. Deze kamer is zeer geschikt om vanuit huis te werken.

De mooie en ruime woonkamer van 36,5 m2 heeft aan de voorzijde een fijne zithoek en aan de achterzijde het eetgedeelte. Via de schuifpui is de achtertuin bereikbaar. Zowel de keuken als de woonkamer zijn beide voorzien van een lichte plavuizen vloer. De inbouwkeuken is naast de eethoek gelegen en heeft in de gevel een extra raam, met zicht op de speeltuin.

De zonnige achtertuin is voorzien van bestrating, een groot terras, stenen schuur en een achterom.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar een 3-tal ruime slaapkamers en moderne badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is circa 11,5 m². De ouder slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 15 m² en heeft toegang tot het dakterras. De geheel betegelde badkamer is voorzien van wastafel, douchecabine, design radiator en een hangend toilet. Vanaf de overloop is de ruime bergzolder bereikbaar via een vlizotrap.

Bijzonderheden:
- Energielabel betreft een voorlopig energielabel B.
- Speeltoestellen nabij de woning gelegen.
- Praktijkruimte aan huis mogelijk!
- Voorzieningen zoals openbaar vervoer en winkels op enkele minuten gelegen.

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

541 m³

Woonoppervlakte

129 m²

Perceeloppervlakte

157 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's