Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 359.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

WONEN IN DE KINDVRIENDELIJKE EN GEZELLIGE KLEURENBUURT IN VOORBURG. HET KAN NU IN DEZE LEUKE EENGEZINSWONING VAN CA. 115M2 MET EEN ZONNIGE ACHTERTUIN OP HET ZUIDOOSTEN, STENEN BERGING EN EEN EIGEN OPRIT! DE WONING IS VERDER VOORZIEN VAN EEN MODERNE VOLLEDIG UITGERUSTE KEUKEN EN EEN MODERNE BADKAMER. OOK HEEFT DE WONING 4 SLAAPKAMERS EN IS DE WONING VOORZIEN VAN DUBBEL GLAS M.U.V. DE VOORDEUR. DE BEGANE GROND IS VOORZIEN VAN EEN MASSIEF EIKEN VLOER EN DE WOONKAMER IS VOORZIEN VAN ZONWERING.

GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NABIJ HET "SIJTWENDEPARK" EN WINKELCENTRUM LEIDSENHAGE, BINNENKORT "THE MALL OF THE NETHERLANDS"! UITSTEKENDE AANSLUITING OP DE N14 EN DE A4 EN NABIJ SCHOLEN, KINDEROPVANG EN OP SLECHTS 5 MINUTEN LOPEN VAN STATION LEIDSCHENDAM-VOORBURG MET DE RANDSTADRAIL 3 EN 4 EN DE METRO RICHTING ROTTERDAM!

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
Entree via voortuin/eigen oprit met stenen berging. U betreedt de woning door een ruime hal met een separaat toilet met wandcloset; meterkast (8 groepen + ALS) en toegang tot woon-/eetkamer voorzien van een massief eiken vloer en een moderne keuken aan de voorzijde welke is voorzien van een apothekerskast, koelkast, 6-pits gasfornuis met een extra brede oven van 90cm van M-System, daarboven een RVS afzuigkap en tot slot een vaatwasser en een natuurstenen aanrechtblad. De woonkamer is voorzien van zonwering en achter is een heerlijke tuin, gelegen op het zuidoosten. Door de ligging geniet u hier van bijzonder veel privacy.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer van ca. 16m2 is gelegen aan de voorzijde en achter is een tweede ruime slaapkamer van ca. 11m2 en een zijkamer welke nu als kledingkamer is ingericht, maar welke uiteraard ook als studeerkamer of babykamer kan fungeren. De moderne badkamer zit in het midden en is voorzien van een ruime inloopdouche met drain, een dubbele wastafelmeubel met natuurstenen wasbak, spiegelkast, design handdoekradiator en een wandcloset.
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en op de overloop is een werkplek gecreëerd en u vindt er de opstelplaats voor de CV-ketel en de wasmachine. Tot slot is er een ruime slaapkamer van ca. 23m2 met een mooie dakkapel met vrij uitzicht aan de achterzijde.

*** OP ZOEK NAAR EEN LEUKE EENGEZINSWONING IN EEN GEZELLIGE WIJK MET UITSTEKENDE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK? MAAK DAN DIRECT EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK! ***

KENMERKEN:
- Bouwjaar 1975
- Gelegen op eigen grond
- Woonoppervlak ca. 115m2
- Zonnige achtertuin (ZO) van ca. 63m2
- Elektra 8 groepen + ALS
- Woning is voorzien van dubbel glas m.u.v. voordeur
- Verwarming middels CV-ketel
- 3 goed bemeten slaapkamers + studeer-/of babykamer
- Moderne keuken met verschillende inbouwapparatuur
- Moderne badkamer met fijne inloopdouche
- Asbestclausule van toepassing i.v.m. bouwjaar
- Overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar
- Oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Wij zijn jullie nieuwe buren! Een internationaal koppel met een lieve zoon van 3 jaar, we zijn erg benieuwd of jullie de hoge lat die de huidige bewoners hebben gelegd kunnen overtreffen. Als je gaat kijken en je hebt serieus interesse bel dan ook even bij ons aan en kom kennis maken :)”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

310 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

147 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Dicht bij A12 & A4

 

Binnen 15 in het centrum van Den Haag

 

Kleuter & Lagere school zonder een weg over te steken

 

Dichtbij supermarkt

 

Dichtbij scholen en voorzieningen

 

In de randstad en toch groen

 

Gezellige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's