Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 398.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

OP MOOIE LOCATIE GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE, CARPORT EN GROOT VRIJSTAAND BIJGEBOUW MET EIGEN OPGANG GELEGEN AAN BREDE WOONSTRAAT IN DE DORPSKERN EN TEGEN DE BOSRAND!

Deze woning is origineel gebouwd in 1965 maar in de loop der jaren meermaals verbouwd en uitgebouwd. De laatste grote verbouwing is in 2002 geweest, waarbij de woning is uitgebouwd met een badkamer en serre. In dat jaar is ook de carport naast de woning en het vrijstaande bijgebouw achter in de tuin gebouwd. De woning heeft een inhoud van ca. 462 m3 en de garage/berging bij de woning een inhoud van ca. 87 m3. Het vrijstaande bijgebouw is ca. 300 m3 groot en heeft een gebruiksoppervlakte van 62 m2. De perceelgrootte is 639 m2. Ook de onderhoudsstaat van de woning is goed. Het schilderwerk is altijd bijgehouden, vloeren en dak zijn later geïsoleerd, op de woning en garage zijn rond 2004 nieuwe dakpannen gelegd en de gevels zijn gereinigd en opnieuw gevoegd. EEN PRIMA WONING VOOR VELE DOELGROEPEN GESCHIKT, ZEKER OOK VOOR ZZP-ERS.

Indeling:
Hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Er is een ruime L-woonkamer met tegelvloer en strak plafond. Vanuit de woonkamer is een provisiekelder toegankelijk. De keuken biedt plaats aan kleine eettafel en is voorzien van een keurige inrichting in rechte opstelling met combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast en gaskookplaat. Achter de keuken is een portaal dat toegang biedt tot de serre, maar ook de badkamer, nette toilet en was-/cv.ruimte. In de cv.-ruimte hangt een Nefit HR combiketel uit 2002. Ook is in 2002 de badkamer aangebouwd en compleet ingericht met wastafel, douche en ligbad. De serre heeft een schuifpui naar de tuin maar is ook direct vanuit de oprit met carport toegankelijk. Deze serre is verwarmd en op de vloer liggen tegels.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een toiletruimte met wastafel. Twee slaapkamers hebben vaste kasten. Op de derde slaapkamer is een vaste trap gemaakt naar de zolder. Deze zolder is prima geschikt voor bergruimte.

De originele garage is omgebouwd tot berging en kantoorruimte. In het kantoorgedeelte is een gevelkachel aanwezig. Voor deze voormalige garage is een grote carport gebouwd met lichtkoepel.

Het vrijstaande bijgebouw staat achter op het perceel en is toegankelijk vanuit de Papaverstraat. Deze prachtige ruimte is gebouwd met spouwmuren voorzien van isolatie, zadeldak met isolatieplaten en een elektrische sectionaaldeur van 2,6 m1 hoogte. Aan de tuinzijde zijn raamkozijnen met dubbel glas, op de vloer liggen betontegels. In het bijgebouw is een toiletruimte en luik naar een grote vliering. GEWELDIGE KLUS-/HOBBYRUIMTE MAAR OOK PERFECT VOOR STALLING DAN WEL KANTOOR/PRAKTIJK AAN HUIS.

Aan het bijgebouw is een grote overkapping gebouwd met uitzicht over de tuin richting het woonhuis. De tuin is keurig aangelegd en volledig vrij gelegen. De tuin ligt op de zonzijde en is voorzien van een groot gazon, terrassen en goede erfafscheidingen. In de tuin ligt een sproei-installatie.

BIJZONDER LEUKE LOCATIE EN GOED ONDERHOUDEN WONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN. LAAT U VERRASSEN.

Vraagprijs € 398.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1966

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

462 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

639 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

639 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's