Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 349.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royale en neutraal ingerichte eengezinswoning met diepe tuin op het zuiden.

Indeling:
Begane grond: hal/entree, meterkast, toilet, open keuken, woonkamer. Bij binnenkomst kom je aan in de hal met toegang tot een separaat toilet en de meterkast die onlangs is vernieuwd met slimme meters. Verder is er toegang tot de ruime woonkamer met veel natuurlijk licht. De open keuken is voorzien van een inbouw oven, vaatwasser en 4-pits fornuis. Via de woonkamer is toegang tot de 14 meter lange tuin op het zuiden. De tuin is achterom te bereiken vanaf drie kanten.

1e verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer. Op de 1 verdieping kom je op de overloop met toegang tot de 3 slaapkamers. Op deze etage is ook een badkamer die in 2010 vernieuwd is met wastafel, toilet en een douchecabine.

2e verdieping; ruime zolder en een aparte slaapkamer. Op de tweede verdieping is een riante zolderkamer met veel bergruimte en wasmachine en droger opstelling, tevens is er een dakkapel mogelijk.

Voor een verdere indruk van de indeling zijn de bijgesloten plattegronden te bekijken.

Omgeving:
De woning is zeer centraal gelegen t.o.v. het hart van Amsterdam (op 15 minuten fietsafstand), diverse winkels, parken, Sloterplas, openbaar vervoer, uitvalswegen, en andere sociale voorzieningen waaronder scholen. Verder voldoende groen en parkeer gelegenheid voor de deur, winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot en met 15 april 2037. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Bijzonderheden
·Bouwjaar 1987
·Woonoppervlak 112m2
·Perceel oppervlak 133m2
·Erfpachtcanon afgekocht tot 15-04-2037
·Tuin van 15 meter diep op het zuiden, keurig aangelegd en met zonnewering
·Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“De omgeving is na jarenlange renovatie van de buurt, waarbij overal nieuwbouw is gekomen, drastisch verbeterd. Het Rembrandtpark is om de hoek, evenals de kinderboerderij. Openbaar vervoer is op loopafstand. We hebben een hele grote tuin op het zuiden, met een flinke vijver, die veel vogels aantrekt, zo zagen we al een ijsvogel, spechten en in de winter halsbandparkieten. Toen wij hier als eerste bewoners (nieuwbouw) onze woning betrokken voelde het meteen goed, en het zal moeilijk zijn ons huis te verlaten waar wij zoveel jaar fijn hebben gewoond.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1987

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

290 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

133 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Groene omgeving

 

Fijne lichtinval

 

Slokken Spaarhuis energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's