Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GEZELLIGE 2/1 KAPWONING MET 4 SLAAPKAMERS, KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE (VOORHEEN GARAGE) GELEGEN IN EEN PRIMA WOONWIJK OP LOOPAFSTAND GELEGEN VAN HET CENTRUM VAN UDEN!

De woning is gebouwd in 1963, later is de garage verbouwd tot kantoor-/praktijkruimte. Het gebruiksoppervlakte wonen is 124 m² en de inhoud is 401 m³. De garage/kantoorruimte is 20 m² (binnenwerks) groot. Het perceel is 266 m². De woning is goed onderhouden en grotendeels voorzien van rolluiken (deels elektrisch). De muren zijn in 2008 geisoleerd en ook bijna alle raamkozijnen zijn vervangen door hardhout met dubbele beglazing.

Indeling begane grond:
hal voorzien van tegelvloer en geeft toegang tot de toiletruimte en de woonkamer. De toiletruimte is gelegen onder de trap. De knusse L-vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer. Aan de voorzijde van de woning is het zitgedeelte gelegen welke is voorzien van een sfeervolle schouw met houtkachel (ter overname) en geeft uitzicht op de geheel omheinde voortuin. Aan de achterzijde van de woning is het eetgedeelte gelegen welke uitzicht heeft op de fraai aangelegde achtertuin. De open keuken is voorzien van een keukeninrichting in hoekopstelling met terazzo blad, gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Middels een loopdeur is er vanuit de keuken toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
overloop voorzien van tapijt en geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een wasruimte. De slaapkamers zijn allen voorzien van tapijt en de grootste slaapkamer is voorzien van airco en vaste kasten. De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming, grote inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel. De wasruimte (voormalige doucheruimte) beschikt over witgoedaansluitingen. Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar.

Tweede verdieping:
overloop voorzien van opstelling CV-ketel (type: Blauwe Engel, bouwjaar: 1999) en geeft toegang tot de grote zolderkamer met dakkapel. Deze kamer is ideaal geschikt als 4e slaapkamer en is voorzien van tapijt, verwarming en bergruimte achter knieschotten.

De gezellige achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is fraai aangelegd. De tuin is voorzien van een terras met gebakken klinkers en veel haagjes met plantenperkjes. Vanuit de tuin is tevens toegang tot de verbouwde garage. Deze ruimte is geïsoleerd en voorzien van elektra, loopdeur en openslaande deuren welke toegang geven tot de tuin. De ruimte is hierdoor ideaal geschikt als kantoor- of praktijkruimte. De ruimte is momenteel gedeeltelijk gebruik als tuinkamer en gedeeltelijk als berging voor tuingereedschap en fietsen.

Naast de woning is een ruime oprit gelegen welke plek biedt voor het parkeren van uw auto auto's. De voortuin is evenals de achtertuin fraai aangelegd en geheel omheind met een hoge haag waardoor er geen inkijk mogelijk is in de woonkamer vanaf de straatzijde. Ook hier is een leuke zitplek gecreëerd.

KORTOM EEN SFEERVOLLE EN LEUKE 2/1 KAPWONING MET MOGELIJKHEDEN VOOR BEROEP AAN HUIS MET RUSTIGE LIGGING OP PRIMA LOCATIE MET ALLE VOORZIENINGEN, SCHOLEN ETC. OP LOOPAFSTAND.

Vraagprijs: € 275.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

401 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

266 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

266 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel licht inval, ruim opgezet, zeer rustige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's