Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan het zeer geliefde park Het Langeland en in een doodlopend straatje (autoluw) kan je vanaf nu dit geweldige [t]huis te bezichtigen! Door het niveau verschil in de woonkamer, zijn er twee ruimtes gecreëerd waardoor de beneden verdieping ruimtelijk is en creatief kan worden ingedeeld. Boven in de keuken eten en beneden in de woonkamer relaxen en ontspannen.

Kijk naar de foto's en je wil deze woning het liefst vandaag nog 'live' komen bezichtigen.

We nemen je kort mee door de woning:

INDELING:
Begange grond: Entree, hal, volledig betegelde toiletruimte met fontein en zwevend closet. Toegang tot de royale woonkamer met aan de voorzijde de moderne Siematic keuken, deze is voorzien van: een granieten aanrechtblad, Siemens koel- en vriescombinatie, 1 1/4e spoelbak, Atag gaskookplaat, Siemens vaatwasser, heteluchtoven, RVS-afzuigkap, carrouselkast en pannenlades. Door het speelse niveauverschil tussen woonkamer en keuken heeft het zitgedeelte een hoger plafond wat resulteert in een ruimtelijke effect en meer woongenot! De begane grond is voorzien van een neutrale plavuizen vloer met vloerverwarming en middels de schuifpui is de achtertuin bereikbaar met berging en achterom. De tuin heeft een gunstige zon ligging.

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers van 13,8, 12,4 en 7,5 m2. Moderne badkamer met zwevend closet, douchecabine met thermostaatkraan, wastafel en designradiator.

Tweede verdieping: Op de tweede verdieping is nu een grote zolderruimte (31 m2) met opstelplaats voor wasmachine en drogerinstallatie, c.v.-installatie en toegang tot het dakterras. Het dakterras is op het oosten gelegen, waardoor je ’s morgens heerlijk van een kop koffie kunt genieten in de ochtendzon!
Deze verdieping is eenvoudig in te delen naar bijvoorbeeld 2 slaapkamers of een grote hobby- of werkkamer. Kortom nog in te delen naar je eigen wens.

Bijzonderheden:
- Speelse indeling door het niveau verschil in de woonkamer.
- Kindvriendelijke ligging op korte afstand van groot park.
- Rustige ligging in autoluw straatje (doodlopend).
- Het energielabel betreft energielabel B.
- Binnen en buiten geschilderd in 2016/2017.
- Nieuwe CV-ketel (2016)

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2001

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

439 m³

Woonoppervlakte

129 m²

Perceeloppervlakte

147 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

0 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's