Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Waar te beginnen bij deze vrijstaande royale recreatiewoning gelegen in de nabijheid van het Grevelingenmeer, een 18-holes golfbaan, een schitterende jachthaven en Nationaal Park de Oosterschelde. Wij heten u van harte welkom bij Hoogerwerfsweg 56 te Bruinisse. Het vrijstaande object, gesitueerd op een kavel van 535m2 eigen grond, is o.a. voorzien van 6 slaapkamers en drie badkamers. Het geheel is intern vanaf 2005 volledig gerenoveerd en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Indeling:
De woning betreedt u vanuit de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast (29 groepen – dubbel tariefmeter), een radiator en een geheel betegelde toiletruimte met fonteintje, mechanische ventilatie en closet. Vanuit deze ruimte loopt u door naar een van de slaapkamers (met radiator), een van de badkamers en de royale living.

Living.
Een fijne ruimte met veel lichtinval wat voor een prettig leefklimaat zorgt. De living beschikt over een fraaie vloer, dubbele schuifpui en een TV-/telefoonaansluiting en openslaande tuindeuren. Vanuit de woonkamer bereikt u de lager gelegen, deels betegelde kelderruimte en/of de fraaie woonkeuken.

Woonkeuken.
De echte hobbykok zal zich in deze fraaie keuken zeker gaan thuis voelen. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, magnetron, afzuigkap, inductiekookplaat en een oven.

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van mechanische ventilatie, een designradiator, een badmeubel (met wastafel), een inloopdouche en een sauna. Vanuit de badkamer bereikt u de stookruimte waar u de Cv-combiketel gaat aantreffen.

1e Verdieping:
Vanuit de living gaat u middels de bordestrap naar de 1e verdieping. Aangekomen op de overloop/vide heeft u toegang tot een van de badkamers, twee nette slaapkamers en de Master Bedroom.

Master Bedroom.
Wat een ruimte. Deze ruim opgezette kamer is voorzien van een aangrenzend balkon en heeft en-suite een fraaie badkamer. In deze badkamer treft u een royaal rond ligbad, een badmeubel, toilet en een inloopdouche met stortdouche aan.

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van mechanische ventilatie, designradiator, een badmeubel (met wastafel), een toilet en een witgoedaansluiting.

2e Verdieping:
Een prachtige hoge en geheel bevloerde zolderverdieping met stahoogte. Op deze verdieping zijn een ruime overloop/loungegedeelte en twee extra (slaap)kamers gelegen. Vanuit de diverse vertrekken heeft u toegang tot de aanwezig zijnde knieschotbergingen.

Algemeen:
Rondom de woning is er een goed onderhouden siertuin aanwezig. Aan de voorzijde is er voldoende ruimte om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin is in 2017 volledig opnieuw aangelegd en heeft naast een goede bezonning tevens een vrije achterom, een ruim terras en een fraaie veranda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

700 m³

Woonoppervlakte

190 m²

Perceeloppervlakte

535 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's